Media

MasterChef: Η αποχώρηση με κλάματα, η «δικαίωση» του Μπόμπαινα και η αντίδραση των παικτών!

Gossip-tv Team

MasterChef: Μετά από την ψηφοφορία των Μπλε, ο Δημήτρης, η Ελισάβετ και η Βασιλική οδηγήθηκαν σε μαγειρική μονομαχία, με σκοπό την παραμονή τους στον διαγωνισμό. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και οι τηλεθεατές το παρακολουθούν διαρκώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Το σημερινό επεισόδιο (11-3) ήταν γεμάτο από εντάσεις, μιας και η ομάδα των Μπλε δίχνει να έχει διάφορα προβλήματα. Η Βασιλική ήταν αρχηγός της ομάδας και ήταν εκείνη, που μετά από την ήττα τους, έθεσε τον εαυτό της σε υποψηφιότητα προς αποχώρηση, μιας και θεώρησε ότι σε πολλά πράγματα είχε την ευθύνη.

Μετά από την ψηφοφορία, ο Δημήτρης και η Ελισάβετ ήταν εκείνοι, που βρέθηκαν απέναντί της για την δοκιμασία αποχώρησης, η οποία και ήταν άκρως απαιτητική. Πολύ πιο συγκεκριμένα, είχε να κάνει με μια αντιτγραφή πιάτου ενός διάσημου σεφ, του Μιχάλη Κίκη και ήταν πιτσούνι με υφές κουνουπίδι, σάλτσα από κόκκινα κρεμμύδια και φουντούκια.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μετά από την δοκιμασία και ενώ και οι τρεις τους προσπάθησαν πολύ, το αποτέλεσμα ήταν εκείνο που ευνόησε την Ελισάβετ και τον Δημήτρη, ενώ εκείνη που αποχώρησε ήταν η Βασιλική, μιας και είχε τις περισσότερες αστοχίες.

Ο Δημήτρης, με το που πήγε στον εξώστη ένιωθε μεγάλη δικαίωση για όλα όσα ακούγονται για εκείνον, μιας και το έχει δηλώσει ότι είναι το μαύρο πρόβατο του διαγωνισμού, αφού στοχοποιείται από τους περισσότερους παίκτες.

Η Βασιλική δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, μιας και αποχώρησε με δάκρυα από τον διαγωνισμό, λέγοντας ότι νιώθει ότι το ταξίδι της στον διαγωνισμό, τελείωσε πολύ νωρίς. Όσον αφορά την πλευρά των υπόλοιπων παικτών, εκείνοι χαρακτήρισαν τον Δημήτρη "εφτάψυχο", μιας και, όπως όλα δείχνουν, δεν θα αποχωρήσει με τίποτα από το MasterChef.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved