Media

Ελισάβετ Σπανού: Μιλάει πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: Έχω μάθει να ζω μ' αυτό

Gossip-tv Team

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη βρέθηκε η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού, η οποία μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. 

Η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην Survivor, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, το λεγόμενο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου με το οποίο όπως παραδέχεται, έχει μάθει να ζει μ' αυτό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι από τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται με το έντερό τους, πάνω από 10 χρόνια. Κατευνάστηκε το όλο θέμα όταν ρύθμισα το θυροειδή μου. Έχω μάθει να ζω με αυτό και στην πάροδο των ετών είδα τι ενοχλεί το έντερό μου σε ό,τι αφορά στη διατροφή, και πώς πυροδοτείται. Όταν στρεσάρομαι έχω δει ότι πυροδοτείται».

Και συνέχισε: «Έχω μάθει να το διαχειρίζομαι, αλλά επηρεάζει τη ζωή μου από τη στιγμή που θα προσέξω τι θα φάω. Είναι πολύ δυσάρεστο να πονάς, να είσαι πρησμένος. Σχεδόν δεν ευχαριστιέσαι τίποτα. Ρυθμίστηκε πολύ η λειτουργία του εντέρου μου όταν ρυθμίστηκε καλά ο θυροειδής μου. Έχω πάει πολλές φορές απελπισμένη σε γιατρό για να μου πει πώς θα περάσει».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved