Media

Chart Show: Τα πρώτα πλάνα του νέου σόου του Alpha- Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή!

Gossip-tv Team

Chart Show Your Countdown: Το βράδυ του Σαββάτου (12-3) το νέο μουσικό σόου του ALPHA έκανε πρεμιέρα, με την Δέσποινα Βανδή να δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ. 

Είναι μια εκπομπή, που πρόκειται να αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, μιας και κάθε Σάββατο θα παρακολουθούμε την ιστορία της ελληνικής μουσικής, με διάφορα αφιερώματα να κάνουν την εμφάνισή τους και να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Η Δέσποινα Βανδή είναι η παρουσιάστρια του μουσικού σόου, η οποία και εμφανίστησε στην πρεμιέρα, πιο λαμπερή από ποτέ. Η όμορφη τραγουδίστρια είχε επιλέξει ένα πολύ λαμπερό outfit, μιας και είχε φορέσει ένα ασημί πουκάμισο, το οποίο και είχε σετάρει απίστευτα με μια μαύρη παντελόνα, η οποία και διέγραφε το καλλίγραμμο σώμα της.

Η Δέσποινα Βανδή είπε χαρακτηριστικά στην έναρξη της εκπομπής: "Καλησπέρα σας. Καλωσήρθατε στο chart show. Νιώθω ότι είμαι σε μια συναυλία. Το αγαπημένο μουσικό σόου, ένα σόου θεσμός έχει επιστρέψει. Θα είμαστε μαζί κάθε Σάββατο και θα ανακαλύπτουμε διάφορες πτυχές της μουσικής. Θα ανακαλύπτουμε μαζί το top 30 των πιο αγαπημένων και επιτυχημένων τραγουδιών, για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Σήμερα θα μάθουμε ποια είναι τα αγαπημένα τραγούδια της δεκαετίας του 1990, αυτά που άφησαν εποχή."

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved