Media

Chart Show: Η Άντζελα Δημητρίου σε τηλεφωνική σύνδεση- Μίλησε για τις «Μαργαρίτες»!

Gossip-tv Team

Chart Show Your Countdown: Η Άντζελα Δημητρίου συνδέθηκε τηλεφωνικά στο μουσικό σόου και μίλησε αναλυτικά για την ιστορία του τραγουδιού "Μαργαρίτες" το οποίο και της το είχε γράψει ο Φοίβος

Σύμφωνα με τα στατιστικά του συγκεκριμένου τραγουδιού, ο δίσκος είχε πουλήσει πάνω από 70.000 αντίτυπα στην Ελλάδα, ενώ στην Τουρκία οι πώλήσεις είχαν ξεπεράσει τις 500.000.

Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε στη θέση 25 του Chart Show για την δεκαετία του 1990 με το τραγούδι της "Μαργαρίτες", το οποίο και είχε προκαλέσει τρομερές εντυπώσεις με την κυκλοφορία του και είχε σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία.

Μετά από το βίντεο, το οποίο και έδινε τις λεπτομέρειες για το τραγούδι "Μαργαρίτες", η αγαπημένη Άντζελα Δημητρίου συνδέθηκε τηλεφωνικά στο μουσικό σόου και συνομίλησε με όλους τους καλεσμένους της Δέσποινας Βανδή και ιδίως με τον Γιώργο Αρσενάκο, ο οποίος είναι και ο CEO της δισκογραφικής εταιρίας Panik Records.

Η ίδια εκμυστηρεύτηκε ότι το συγκεκριμένο τραγούδι έγινε πολύ μεγάλη επιτυχία, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, κυρίως στο Ισραήλ, στην Τουρκία, αλλά και τις αραβικές χώρες. Μάλιστα, η Άντζελα Δημητρίου είπε ότι είχε επισκεφτεί όλες αυτές τις χώρες και στάθηκε στην συνεργασία της με τον Φοίβο, θεωρεί μέχρι και σήμερα ότι ήταν ότι καλύτερο για την καριέρα της.

Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο, είπε και το ονοματεπώνυμο του Φοίβου, κάνοντας την Δέσποινα Βανδή να μείνει έκπληκτη, μιας και όλη η Ελλάδα τον ξέρει μόνο με το μικρό του όνομα, με την Άντζελα Δημητρίου να λέει χαρακτηριστικά: "Εγώ πάντα τον έλεγα Φοίβο Τασόπουλο και θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν ότι καλύτερο για την καριέρα της"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved