Media

Πρωτόπαππα: «Όταν η "Μαρίνα Βρουλάκη" του Σασμού έγινε viral στο Twitter, κάτι άλλαξε μέσα μου...»

Gossip-tv Team

H Μαρία Πρωτόππαπα παραχώρησε τηλεοπτική συνένευξη, κατά την οποία μίλησε για το ξεκίνημά την στην υποκριτική, αλλά και την πορεία της μέχρι και σήμερα και την τηλεοπτική σειρά "Σασμός".

Το τηλεοπτικό κοινό την έχει αγαπήσει ιδιαίτερα, μέσα από τον ρόλο της Μαρίνας Βρουλάκη, από την τηλεοπτική σειρά "Σασμός", η οποία και έχει γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία, από την πρώτη κιόλας στιγμή της εμφάνισής της.

Η Μαρία Πρωτόπαππα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ #artweek και μίλησε για το ξεκίνημά της στο θέατρο και την περίοδο, όπου είχε δώσει εξετάσεις στο θέατρο Κάρολος Κούν, ώστε να καταφέρει να σπουδάσει θέατρο.

Όπως η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στο θέατρο μπήκα στα 18 μου. Έδωσα εξετάσεις τρέμοντας, ενώπιον των δασκάλων μου. Ήταν ο Γιώργος ο Λαζάνης ο οποίος που έδωσε πρώτος το πάτημα, το να μείνω στο θέατρο. Μου έδωσε τον πρώτο μου δυνατό ρόλο, όταν τελείωσα τη σχολή. Εμείς δουλεύαμε βέβαια νωρίτερα. Μετά βρέθηκα με τον Μίμη Κουγιουμτζή. Με τι δική του ελαφράδα και τη γενναιοδωρία του. Έκατσα χρόνια εδώ στο θέατρο. Ήταν οικογένεια, με τα καλά, τα άσχημα, αλλά… αυτό εδώ το μέρος το θυμάμαι σαν χθες»

Στη συνέχεια, η Μαρία Πρωτόπαππα αναφέρθηκε και στον ρόλο της Μαρίνας, αλλά και το πως ένιωσε η ίδια με την αποθεωτική αντίδραση των χρηστών του Twitter, μετά από την σκηνή, που εκείνη βρισκόταν πάνω από τον νεκρό γιο της. Η αγαπημένη ηθοποιός είπε:

«Κάτι άλλαξε μέσα μου από με την επικοινωνία αυτή του κόσμου. Δεν λέω τη λέξη “επιτυχία”, εγώ δεν στόχευσα σε κάτι να πω ότι πέτυχα. Αυτό δεν το στοχεύεις. Τι είναι αυτό; Πού ξέρεις τι θα νιώσει ο κόσμος;», ξεκαθάρισε για την αναγνωσιμότητα. «Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο κόσμος διψά για σεβασμό, εγώ αυτό κατάλαβα. Ο κόσμος που συγκινήθηκε και μίλησε μέσα από τα social media, κατάλαβα ότι έμεινε ικανοποιημένος από μένα και τους τίμησα, κάνοντας όσο καλύτερα την δουλειά μου. Η απαξίωση είναι αυτή που δεν αντέχεται»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved