Media

Σασμός spoiler: Η σκηνή που προμηνύει την επιστροφή της Σεμίνας – Η εξέλιξη που φέρνει την ανατροπή

Gossip-tv Team

Σασμός spoiler: Η επιστροφή της Σεμίνας πρόκειται να φέρει καθοριστικές εξελίξεις σε ό, τι αφορά στο φονικό και φυσικά στην τροπή που θα πάρει η δίκη του Αστέρη.

Η Σεμίνα θυμίζουμε πως είναι η μοναδική μάρτυρας που είδε πώς ξεκίνησε στο σκηνικό που εξελίχθηκε σε φονικό με τον Πετρή να πέφτει νεκρός από τα χέρια του Αστέρη. Στο αποψινό επεισόδιο (14-03) λοιπόν θα δούμε τη Στέλλα να λέει στον Μαθιό πως όταν συνέβη το φονικό στο χωράφι υπήρχε και μια γυναίκα.

«Υπάρχει ένα στοιχείο αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν αποτυπώματα από γυναικεία παπούτσια», λέει η Στέλλα στο Μαθιό.

Ο διάλογος αυτός προμηνύει την επιστροφή της Σεμίνας η οποία ενώ είχε τηλεφωνήσει και είχε δώσει ραντεβού με την Αργυρώ, ο Κώστας την είχε απειλήσει για το θέμα της αρχαιοκαπηλίας και είχε φύγει από την Κρήτη.

Τα spoilers θέλουν τη Σεμίνα να επιστρέφει

«Θα με ψάξουν, θα με φέρουν σε επαφή, θα επιστρέψω.. Είμαι ο μόνος άνθρωπος που γνωρίζει την αλήθεια… Ό,τι κι αν πει η Σεμίνα, μπορεί να δώσει ελαφρυντικά στον Αστέρη όσον αφορά στο κομμάτι της δίκης. Στο συναισθηματικό κομμάτι της Αργυρώς το αποτέλεσμα δεν αλλάζει», είχε πει η ηθοποιός και εμείς αναμένουμε τις εξελίξεις που σίγουρα θα φέρουν ανατροπή μιας και η Αργυρώ μέχρι τότε θα έχει μάθει όλη την αλήθεια.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved