Media

MasterChef: Το Mystery Box με ελεύθερο θέμα και η «παγίδα» που δυσκόλεψε τους παίκτες!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (14-3) είδαμε ότι το Mystery Box έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τους παίκτες, που ενώ στην αρχή φαινόταν κάτι απλό, είδαμε ότι δυσκολέυτηκαν αρκετά. 

Όπως και κάθε Δευτέρα, αυτό που είδαμε και σήμερα, ως την πρώτη ατομική δοκιμασία της εβδομάδας, ήταν το Mystery Box, το οποίο και είναι μια από τις πιο αγαπημένες δοκιμασίες των παικτών.

Σήμερα, οι τρεις κριτές, αφού υποδέχτηκαν τους διαγωνιζόμενους στην κουζίνα του MasterChef, τους ανακοίνωσαν ότι πλέον είναι συνολικά 16 και ότι συνεχώς οδεύουν σε όλο και πιο απαιτητικά πράγματα και ότι εκείνοι έχουν πολλές προσδοκίες από εκείνους. Στη συνέχεια, ρώτησαν τους παίκτες τι πιστεύουν ότι θα περιέχει το Mystery Box αυτής της εβδομάδας, με τον Μάριο να δηλώνει ότι πιστεύει ότι το θέμα θα είναι ελεύθερο.

Μόλις σήκωσαν τα κουτιά τους, με σκοπό να δουν τα υλικά, εκεί δεν υπήρχε τίποτα, με τον Μάριο να επιβεβαιώνεται για την σκέψη του και τους υπόλοιπους να χαίρονται, που θα είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν τα υλικά για το πιάτο τους. Οι κριτές όμως είχαν μπροστά τους ένα λευκό μεγάλο κουτί, όπου εκεί κρυβόταν και η μεγάλη "παγίδα" της δοκιμασίας.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, εκεί βρισκόταν ένας μηχανισμός με φιάλη υγραερίου, την οποία όλοι οι παίκτες έπρεπε να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά για τις παρασκευές τους.

Σε εκείνο το σημείο, οι περισσότεροι αγχώθηκαν, μιας και θα έπρεπε να μην χρησιμοποιήσουν την κουζίνα ή τις εστίες μαγειρέματος.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved