Media

MasterChef: Ο Βασίλης πήρε την νίκη- H στρατηγική που στοχοποίησε τον Μπόμπαινα και τους Κόκκινους!

Gossip-tv Team

MasterChef: Το σημερινό (14-3) Mystery Box είδαμε ότι ήταν πολύ απαιτητικό, με τέσσερις προσπάθειες να είναι εκείνες που εντυπωσίασαν πλήρως τους κριτές. 

Ο Νίκος, ο Γρηγόρης, ο Βασίλης και ο Τζόναθαν ήταν οι τέσσερις που ξεχώρισαν στο Mystery Box, με τον Βασίλη να καταφέρνει να παίρνει, για ακόμα μια φορά την νίκη.

Μόλις οι κριτές ανακοίνωσαν το γεγονός ότι ο Βασίλης ήταν ο μεγάλος νικητής της δοκιμασίας, ξεκίνησαν τα σχόλια από τους παίκτες για αυτήν την εξέλιξη.

Ο Σταύρος μάλιστα ξεκίνησε να μιλάει για τον Δημήτρη, ο οποίος και έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα και ενοχλεί όλους τους παίκτες, μιας και με τους περισσότερους έχει πρόβλημα. Μάλιστα, τόνισε ότι κάθε φορά που κάποιος κερδίζει μια δοκιμασία, σχεδόν πάντα του κάνει bullying. Ο Δημήτρης, με την σειρά του είπε ότι με την νίκη του Βασίλη, είναι σίγουρος ότι και πάλι θα στοχοποιηθεί στο τέστ δημιουργικότητας.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ο Δημήτρης οδηγήθηκε στην αποθήκη τροφίμων, όπου και έμαθε τα πλεονεκτήματά τους για το τεστ δημιουργικότητας από τους τρεις κριτές.

Αρχικά, εκείνοι τον ενημέρωσαν ότι η κάρτα ασυλίας είναι και πάλι διαθέσιμη, ενώ ως πρώτο πλεονέκτημα εκείνος είχε την δυνατότητα του να μην μαγειρέψει και να οδηγηθεί αυτόματα στον εξώστη.

Στη συνέχεια, του ανακοινώθηκε το βασικό υλικό, το οποίο και ήταν ο ανανάς, ο φρέσκος και ο αποξηραμένος- ζαχαρωμένος. Από τα δυο υλικά, ο ίδιος είχε να μοιράσει τα δυο υλικά στους υπόλοιπους παίκτες, ενώ ταυτόχρονα για το αν θα έχουν στη διάθεσή τους 40 η 60 λεπτά.

Εκείνη την στιγμή, ο Βασίλης είπε ότι θα δυσκολεψει την κόκκινη ομάδα και ένα άτομο από την μπλε ομάδα. Αυτό το έκανε γιατί ήθελε να είναι ξεκάθαρος, σύμφωνα με όλα όσα είπε στους κριτές.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved