Media

MasterChef: «Καταπέλτης» η Φανή για τον Βασίλη: «Δεν θα περάσει καλά, αν παραμείνω στον διαγωνισμό»

Gossip-tv Team

MasterChef: Μετά από την προηγούμενη δοκιμασία (14-3) έξι ήταν οι παίκτες που οδηγήθηκαν σε διαδικασία αποχώρησης. 

Η δοκιμασία με τον ανανά και οι επιλογές του Βασίλη φάνηκε ότι δυσκόλεψαν αρκετά τους περισσότερους παίκτες.

Μια από τις παίκτριες που ο Βασίλης δυσκόλεψε αρκετά με τις επιλογές του ήταν η Φανή, την οποία και, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του διαγωνισμού και ο ανταγωνισμός μαζί της θα ήταν μεγαλύτερος. Ο Βασίλης, όταν της είπε ότι θα της έδινε ζαχαρωμένο και αποξηραμμένο ανανά και χρόνο μόλις 40 λεπτά της είπε ότι θεωρούσε ότι και πάλι θα τα κατάφερνε πολύ καλά.

Η Φανή δήλωσε από την αρχή την δυσαρέκειά της για αυτήν την εξέλιξη, μιας και με τον Βασίλη ήταν κοντά στο σπίτι και κάνανε παρέα γενικότερα. Στο σημερινό επεισόδιο μάλιστα, η ίδια ανέφερε ότι η συπεριφορά του δεν της άρεσε καθόλου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Δεν μπορώ να πιστέψω με τίποτα αυτό που έκανε ο Βασίλης. Με ενόχλησε που είχε πει ότι θα έκανε κάτι και μετά έκανε κάτι άλλο. Αυτό εμένα μου έδειξε ότι δεν με σέβεται, γιατί στην ουσία με κοροϊδεψε με πολύ ύπουλο τρόπο. Αν μείνω στον διαγωνισμό σήμερα, σίγουρα ο Βασιλάκης δεν θα περάσει καθόλου καλά από εμένα. Σίγουρα έμαθα τι άνθρωπος είμαι και ότι δεν μπορώ να τον εμπιστέυομαι. Aπό εδώ και πέρα ο καθένας θα πρέπει να προσέχει τι μου λέει για τους υπόλοιπους"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved