Media

MasterChef: Το πιάτο του Δημήτρη, τα πικρόχολα σχόλια και το «γλέντι» στο Twitter: «Έφυγες...»

Gossip-tv Team

MasterChef: Μετά την νίκη του Βασίλη στο τεστ δημιουργικότητας, ο Δημήτρης Ταϊρίδης πήρε τα περισσότερα disadvantage που ήταν διαθέσιμα. 

Από την αρχή του παιχνιδιού, ο Δημήτρης Ταϊρίδης και ο Βασίλης είχαν ξεκινήσει μια μεγάλη κόντρα, κυρίως από την πλευρά του Δημήτρη, ο οποίος είχε υποτιμήσει πάρα πολύ τον αντίπαλό του και δεν είχε διστάσει να το δηλώσει και δημόσια.

Στο σημερινό επεισόδιο (14-3) παρακολουθήσαμε μια αρκετά ιδιαίτερη δοκιμασία με το Mystery Box, από την οποία και νικητής αναδείχθηκε ο Βασίλης, ο οποίος είχε και τα πλεονεκτήματα στο τεστ δημιουργικότητας.

Τα δυο βασικά υλικά που είχε να μοιράσει στους αντιπάλους του ήταν ο φρέσκος ανανάς και ο αποξηραμένος- ζαχαρωμένος ανανάς, ο οποίος είχε και μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στην διαχείρηση, μιας και ήταν ένα ήδη επεξεργασμένο προϊόν.

Ο Βασίλης ήθελε να δυσκολέψει αρκετά τον Δημήτρη, στον οποίο και έδωσε τον αποξηραμένο ανανά και χρόνο μόλις 40 λεπτά. Εκείνος προσπάθησε πολύ, ώστε να καταφέρει να κερδίσει την δοκιμασία, χωρίς ωστόσο το πιάτο του να είναι αυτό που περίμενε. Οι τρεις κριτές του είπαν ότι το πιάτο είχε πολλές αδυναμίες, με κυριότερη εκείνη της παρασκευής του σουφλέ και της σάλτσας, ενώ και το στήσιμο του πιάτου δεν ήταν από τα καλύτερα που έχει παρουσιάσει ο Δημήτρης.

Τα σχόλια στο Twitter, μετά τα πικρόχολα σχόλια των κριτών ήταν επικά, με τους περισσότερους να συμφωνούν ότι θα είναι ένας από τους παίκτες, που θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση, στήνοντας "πάρτι", μιας και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι δεν τον θέλουν μέσα στον διαγωνισμό και ότι η συμπεριφορά του τους έχει κουράσει.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved