Media

MasterChef: Η απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου και οι έξι υποψήφιοι για αποχώρηση!

Gossip-tv Team

MasterChef: Μετά από τις δηλώσεις των παικτών σχετικά με τα όσα εκτυλίχθηκαν στο τεστ δημιουργικότητας, σειρά είχε η δοκιμασία αποχώρησης.

Όλοι οι παίκτες ήταν έτοιμοι να δώσουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, με σκοπό να παραμείνουν στον διαγωνισμό και να καταφέρουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται.

Μετά από την ερώτηση των κριτών στον Γιάννο, για το τι θα κάνει τελικά με την κάρτα ασυλίας και το αν θα την χρησιμοποιήσει, εκείνος, μετά από πολλή σκέψη, την οποία και ανέλυσε στους κριτές, αποφάσισε να μην κάνει χρήση της κάρτας και να οδηγήσει και τους έξι υποψήφιους στην μαγειρική δοκιμασία. Αναλυτικά, εκείνοι ήταν: η Φανή, η Καλλιόπη, ο Σταύρος, ο Βασίλης, ο Δημήτρης και ο Μάριος.

Όταν ήρθε η ώρα για την ανακοίνωση του πιάτου, που θα έπρεπε να αντιγράψουν πιστά στην συνταγή, για να καταφέρουν να πάρουν την μεγαλύτερη βαθμολογία, και οι έξι παίκτες βρισκόντουσαν σε μεγάλο άγχος, μιας και οι περισσότεροι δήλωσαν από την αρχή ότι δεν θα ήθελαν να είναι γλυκό. Το πιάτο ήταν μοσχαρίσιο φιλέτο με parfait συκωτάκια πουλερικών, τερίνα πατάτας και μανταρίνι.

Μόλις είδαν το πιάτο, και οι έξι παίκτες δήλωσαν πανέτοιμοι να διαγωνιστούν για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved