Media

Survivor: «Βόμβα» Λιανού στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού: «Από σήμερα, θα αλλάξουν όλα»

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (19-3) παρακολουθήσαμε ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού, στο οποίο μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες τόσο των Διασήμων, όσο και των Μαχητών. 

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι από το συγκεκριμένο συμβούλιο, το μέλλον των παικτών και των δυο ομάδων θα είναι διαφορετικό από εκείνο που πίστευαν όλοι.

Από την έναρξη του επεισοδίου του Σαββάτου (19-3) είδαμε ότι Κόκκινοι και Μπλε μπήκαν σε σκέψεις, όταν η Σοφιάννα και αντίστοιχα ο Απόστολος Ρουβας από τους Διάσημους βρήκαν ένα γράμμα, το οποίο τους είχε στείλει ο Γιώργος Λιανός και τους καλούσε σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Οι αντιδράσεις των παικτών ήταν ποικίλλες, με τους Μαχητές, κατά κύριο λόγο, να φοβούνται για το χειρότερο.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μόλις ξεκίνησε το συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε να ρωτά τους παίκτες για το τι πιστεύουν ότι θα συμβεί, με τους περισσότερους να απαντούν ότι φοβούνται, γιατί το γράμμα αφορούσε το μέλλον. Ο παρουσιαστής εκείνη την στιγμή ανακοίνωσε ότι από το συγκεκριμένο συμβούλιο και έπειτα, οι ομάδες θα αλλάξουν οριστικά, μιας και έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές και πλέον οι Διάσημοι και οι Μαχητές δεν θα έχουν καμία σχέση με πριν.

Οι παίκτες έπαθαν σοκ και περίμεναν να μάθουν με αγωνία για το ποια θα ήταν η νέα ομάδα τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved