Media

Survivor: Οι Μαχητές κέρδισαν και το πανηγύρισαν «χορεύοντας»- Τάκης και Ευρυδίκη ήρθαν κοντά!

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (19-3) παρακολουθήσαμε έναν ιδιάιτερο αγώνα επάθλου, με τις νέες ομάδες να έχουν ξεσηκωθεί, με σκοπό να αποδείξουν την δυναμική τους.

Οι ανατροπές στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης είναι πρωταγωνιστικές, με τον Γιώργο Λιανό να κάνει το βράδυ του Σαββάτου κάποιες πολύ κρίσιμες αλλαγές, οι οποίες ήταν καθοριστικές για το μέλλον των δυο ομάδων.

Μετά από την αλλαγή των ομάδων και την ψυχολογία των παικτών, οι οποίοι δεν μπορούσαν με τίποτα να πιστέψουν τι ήταν εκείνο που είχε συμβεί, Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν στον στίβο μάχης, με σκοπό να κερδίσουν ένα έπαθλο φαγητού, που το μόνο σίγουρο ήταν ότι το ήθελαν και οι δυο ομάδες, με σκοπό να αποκτήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενέργεια.

Οι Μαχητές, από την αρχή, έδειξαν από τον πάγκο τους ότι ήταν πολύ ανεβασμένοι, με τους παίκτες να έχουν ξεσηκωθεί, μιας και ήθελαν να εμψυχώσουν τον καθένα ξεχωριστά, την ώρα που εκείνος αγωνιζόταν. Στην αρχή, όλα έδειχναν ότι οι Μαχητές είχαν απόλυτα το προβάδισμα, μιας και οι Διάσημοι δυσκολεύτηκαν αρκετά στον στόχο με τους κρίκους.

Το τελικό αποτέλεσμα τους δικαίωσε απόλυτα, μιας και οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού με τελικό σκορ 12-5 και απόλαυσαν βάφλες με μέλι.

Οι ίδιοι πανηγύρισαν έξαλλα την νίκη τους, μιας και ήθελαν να αποδείξουν το πόσο δυνατοί είναι. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Ευρυδίκη είδαμε ότι ήρθαν και πάλι κοντά, μιας και εκείνος της έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο, δίνοντάς της συγχαρητήρια για τις νίκες της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved