Media

Survivor: Ο Σχίζας αφιέρωσε σε ένα... Α τη νίκη του και άρχισαν πάλι οι φήμες για την Παναγιώταρου!

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (20-3) είδαμε τον Στάθη Σχίζα να μπαίνει δυναμικά στον στίβο μάχης, με τον ίδιο να παίρνει τελικά την νίκη και να την αφιερώνει σε ένα... Α. 

Οι φήμες για την σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα φουντώνουν τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο, παρά το γεγονός ότι το νεαρό μοντέλο το έχει αρνηθεί και επιμένει ότι είναι μόνο φίλοι.

Οι δυο τους έχουν σίγουρα πολύ ιδιαίτερη σχέση, με την ίδια να έχει παραδεχτεί δημόσια ότι είναι ένας πολύ ξεχωριστός φίλος για εκείνη και ότι λατρεύει τον χαρακτήρα του.

Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε πει πως θα μπορούσε να έχει σχέση μαζί του, μιας και έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά, που θα ήθελε να έχει ο σύντροφός της. Επίσης, είπε ότι με τον Στάθη συχνά τους λένε ότι ταιριάζουν σαν ζευγάρι, επειδή μεταξύ τους υπάρχει πολύ μεγάλη χημεία.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor (19-3) και κατά την διάκρεια του αγώνα επάθλου ανάμεσα στις δυο ομάδες, είδαμε ότι ο Στάθης Σχίζας αγωνίστηκε με τον Σπύρο Μαρτίκα, τον οποίο και κέρδισε και κατάφερε να δώσει έναν σημαντικό πόντο στην ομάδα των Διασήμων.

Μετά από τη νίκη του, ο ίδιος κοίταξε την κάμερα και έκανε με τα χέρια του το γράμμα "Α", κάνοντας έτσι μια αφιέρωση σε κάποιο πρόσωπο. Μήπως ήταν για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; Μήπως μεταξύ τους τρέχει κάτι άλλο από μια μεγάλη φιλία;

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved