Media

Survivor: «Πλάνταξαν» στο κλάμα η Ασημίνα και η Σοφιάννα: «Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό»

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (19-3) μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Σοφιάννα και την Ασημίνα, οι οποίες είχα γίνει κολλητές φίλες, από την πρώτη μέρα του ριάλιτι. 

Η ανακοίνωση της αναδιάρθρωσης των ομάδων των Μαχητών και των Διασήμων, προκάλεσε πολύ μεγάλη αναταραχή στους παίκτες, ενώ δεν έλειψαν οι συγκινήσεις.

Από την αρχή και πριν ο Γιώργος Λιανός ξεκινήσει τις ανακοινώσεις του για τις αλλαγές των παικτών στις ομάδες, η Σοφιάννα είπε ότι το μόνο που φοβάται είναι να μην χωριστεί με την Ασημίνα και ότι αυτό ήταν κάτι που με τίποτα δεν θα μπορούσε να το διαχειριστεί.

Δυστυχώς για τις δυο πρώην συμπαίκτριες, η Ασημίνα, μετά τις αλλαγές, πήγε στην κόκκινη ομάδα των Διασήμων, εν αντιθέσει με την Σοφιάννα, η οποία παρέμεινε στην ομάδα των Μαχητών.

Στην ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι η Σοφιάννα δεν θα ακολουθήσει την φίλη της, η ίδια δεν μπορούσε να συγκρατήσει την στενοχώρια της και ξεκίνησε να κλαίει με λυγμούς.

Μόλις ο Γιώργος Λιανός ζήτησε να μάθει πως νιώθει, εκείνη του είπε ότι δεν μπορεί να πιστέψει όλο αυτό που έχει γίνει, μιας και η Ασημίνα ήταν στο παιχνίδι το στήριγμά της και ο άνθρωπος που καθημερινά ήταν δίπλα της, για να την στηρίζει στα δύσκολα.

Η Ασημίνα, από την πλευρά της, είπε ότι ναι μεν είναι μια εξέλιξη που δεν την περίμενε, αλλά σκέφτεται ότι πρέπει να παραμείνει ψύχραιμη, για να μπορέσει να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved