Media

Survivor: Ο Άρης Σοϊλέδης ξέσπασε σε κλάματα: «Δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω, έμεινα μόνος μου»

Gossip-tv Team

Survivor: Μετά από την διαμόρφωση των νέων ομάδων, ο Άρης Σοϊλέδης δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει αυτήν την αλλαγή, μιας και ένιωσε ότι έμεινε μόνος του. 

Μετά από το έκτακτο συμβούλιο του νησιού, στο οποίο και κάλεσε όλους τους παίκτες ο Γιώργος Λιανός, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλες οι ισορροπίες άλλαξαν και τα συναισθήματα των παικτών δοκιμάστηκαν.

Η τελευταία παίκτρια, η οποία θα πήγαινε είτε στην ομάδα των Μαχητών, είτε των Διασήμων, ήταν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Ο Άρης Σοϊλέδης ήθελε όσο τίποτα να είναι μαζί της στην ίδια ομάδα, μιας και τόσο με εκείνη, όσο και με τον Απόστολο Ρουβά, είχαν έρθει πάρα πολύ κοντά και μάλιστα αποκάλυψε ότι τους έχει προτείνει να γίνουν κουμπάροι του στον γάμο του με την Μαρία Αντωνά, με την οποία θα παντρευτούν το καλοκαίρι.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, μόλις ανακοινώθηκε ότι θα παραμείνει στους Κόκκινους, είπε ότι ναι μεν χαίρεται που θα είναι μαζί με την Μυριέλλα και τον Απόστολο Ρουβά, αλλά ταυτόχρονα στενοχωριέται πολύ για τον Άρη, ο οποίος, με την είσοδό του στους Μαχητές, έχει μείνει μόνος του, μιας και είναι πολύ δεμένοι.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ο Άρης Σοϊλέδης, μετά τα λόγια της Ναυσικάς, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μιας και ένιωσε πιο μόνος από ποτέ. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδιος είπε στον Γιώργο Λιανό: "Δεν καταλαβαίνω γιατί με έχουν αφήσει μόνο μου. Με χώρισαν από όλους. Μου πήραν όλους μου τους φίλους. Είχα ξεκινήσει να έρχομαι κοντά και με την Μυριέλλα. Δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω, δεν ξέρω αν θέλω να γυρίσω πίσω στην καλύβα. Δεν μπορώ να συνέλθω με τίποτα"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved