Media

Survivor: Δεν μπορούσε να ηρεμήσει η Μέη: «Είναι μια πρόκληση όλο αυτό. Δεν μπορώ χωρίς τον Ανδρέα»

Gossip-tv Team

Survivor: Μετά από την αλλαγή του Ανδρέα Ματθαιακάκη στην ομάδα των Διασήμων, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου δεν μπορούσε με τίποτα να διαχειριστεί αυτήν την αλλαγή και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δακρυά της. 

Με τις μεγάλες αλλαγές στις ομάδες, οι παίκτες δεν μπορούσαν με τίποτα να διαχειριστούν αυτό που συνέβαινε.

Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, όλον αυτόν τον καιρό που ήταν μαζί στην ομάδα των Μαχητών, είχαν έρθει πάρα πολύ κοντά, μιας και μετά την αποχώρηση του Σάββα Κάλφα, ο ένας ήταν το στήριγμα του άλλου. Και οι δυο τους ξέσπασαν σε κλάματα και δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν, μιας και τους ήταν δύσκολο να διαχειριστούν το ότι πλέον θα αγωνίζονται ως αντίπλαοι και δεν θα μπορούν να περνούν όλη την ημέρα μαζί.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: "Έκλαψα και δεν θέλω να κλάψω άλλο. Πρέπει να παραμείνω δυνατή και να δεχτώ όλο αυτό που συμβαίνει. Μιλάμε για μια μεγάλη ανατροπή. Είναι μια πρόκληση όλο αυτό, όπως και είναι όλο το Survivor για εμένα. Με τον Ανδρέα είχαμε έρθει πάρα πολύ κοντά, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι πλέον θα είμαστε σε άλλη ομάδα. Νομίζω ότι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε παρακάτω, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο. Ξέρω όμως ότι ο Ανδρέας θα είναι εκεί για εμένα, για ότι του ζητήσω..."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved