Media

Μαρία Ιωαννίδου για #MeToo: «Ξεχωρίζουμε τις παθούσες και τα θύματα, είμαι μαζί τους. Αλίμονο»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε αναλυτικά για τον Φρέντυ Γερμανό και τις εμπειρίες που έζησε μαζί του, ενώ παράλληλα μίλησε και για το ελληνικό #MeToo

H αγαπημένη ηθοποιός υπήρξε απολαυστική, για άλλη μια φορά, μιλώντας για την προσωπική της ζωή, αλλά και για το θέατρο.

Η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Όλα Γκουντ" και μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις εμπειρίες που έζησε με τον Φρέντυ Γερμανό, αλλά και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στον χώρο του θεάτρου. Μάλιστα, η ηθοποιός δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το θέατρο, μιας και η ίδια θεωρεί ότι όλα αυτά που έχουν γίνει, έχουν αφήσει ένα πολύ κακό στίγμα.

Η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να ασχοληθούμε με αυτές τις αηδίες και δεν θέλω να πιθηκίζω και να λέω ότι λένε οι άλλοι. Υπάρχει ο Κούγιας, υπάρχει η Ευελπίδων, υπάρχουν όλοι αυτοί και ήδη τιμωρήθηκαν οι άνθρωποι αυτοί. Θα ξαναβγεί στο θέατρο ο Φιλιππίδης μετά από όλα αυτά; Δυστυχώς όχι. Δεν θέλω να την πιάσω όμως αυτή τη συζήτηση»

«Καμία γνώμη και καμία άποψη, δεν θέλω να με ξαναρωτήσετε! Θα το αρπάξουν και θα λένε… Δεν θέλω, παιδιά! Δεν θέλω, σας παρακαλώ δηλαδή. Όποιος φταίει να τιμωρείται αλλά φταίει; Γιατί βγάλαμε απόφαση; Τα κανάλια έβγαλαν απόφαση».

«Δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τους ανθρώπους πια! Είναι βρώμικο πια! Βγαίνει ο καθένας και λέει τα διάφορα του. Δεν γουστάρω. Δεν γουστάρω, τελείωσε... Ξεχωρίζουμε τις παθούσες και τα θύματα, είμαι μαζί τους. Αλίμονο, είμαι μαζί τους. Από κει και έπειτα βρώμισε! Το θέατρο λεκιάστηκε, βρώμισε και δεν γουστάρω! Έχω δώσει όλη την ζωή μου στο θέατρο. Κομμάτια της ζωής μου, κομμάτια από τις σάρκες και λερώθηκε το θέατρο»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved