Media

Πάτρα: Η συγκλονιστική ανάρτηση της θείας των παιδιών, έναν χρόνο μετά από τον θάνατο της Ίριδας!

Gossip-tv Team

Πάτρα: Η αδερφή της μητέρας των τριών κοριτσιών, που έχασαν τη ζωή τους άδικα, με σχετική της ανάρτηση στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, μιλά για την μικρή Ίριδα, η οποία έφυγε από τη ζωή της 21η Μαρτίου 2021.

Πρόκειται για μια από τις υποθέσεις, που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο και όλοι μας περιμένουμε να μάθουμε τι ήταν εκείνο, που κόστισε την ζωή στα τρία κοριτσάκια.

Η Μαλένα, η Ίριδα και η Τζωρζίνα έχασαν τη ζωή τους σε διάστημα μικρότερο από τρία χρόνια, με τους γονείς και τους γιατρούς να αναρωτιούνται το τι πραγματικά έχει συμβεί με αυτήν την υπόθεση.

Μάλιστα, όσο περνούν οι μέρες, βλέπουμε ότι πολλές αποκαλύψεις έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και αφορούν την καθημερινότητα της οικογένειας, αλλά και διάφορα σημεία, που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής.

Σήμερα (21/3) συμπληρώνεται ένας μόλις χρόνος από τον θάνατο της 6 μηνών Ίριδας, με τη θεία της, αδερφή της μητέρας τους, Ρούλα, να ξεσπά μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook.

Η σχετική δημοσίευση προβλήθηκε από την εκπομπή T-Live, με τη θεία των τριών κοριτσιών να γράφει χαρακτηριστικά:

«Ένας χρόνος κοπέλα μου όμορφη που μας άφησες κι εσύ… Τον τελευταίο καιρό ακούμε ότι σε σκοτώσαμε, ότι δεν σε αγαπούσαμε, ότι… ότι… ότι… Τουλάχιστον εσύ καρδιά μου μίλα από εκεί που είσαι και πες ποιοι ήταν αυτοί που σε φρόντιζαν και σε λάτρευαν στο σύντομο ταξίδι της ζωής σου. Η νονόκα ξέρει ότι και εσύ και οι άλλες δύο μεγάλες μου αγάπες θα δείξετε τι σας πήρε άδικα από κοντά μας… Κοριτσάρες μου μιλήστε. Εσείς ξέρετε! Και ξέρω ότι μας αγαπάτε και μας προστατεύετε από εκεί ψηλά».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved