Media

Χατζηαγγελάκης: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με την Συνατσάκη: «Φωτογράφιζα με την κάμερά της...»

Gossip-tv Team

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία μίλησε για την Μαίρη Συνατσάκη και την σχέση που είχαν στο παρελθόν, αλλά και τον ρόλο που έπαιξε στο να ακολουθήσει την φωτογραφία. 

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς φωτογράφους, με τον ίδιο να έχει δηλώσει πολλές φορές ότι εκφράζεται από την τέχνη του.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Κυψέλη" και ο ίδιος μίλησε για την φωτογραφία και το πως ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με την συγκεκρινένη τέχνη.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε: «Ψάχνω ξανά καινούργιες εμπνεύσεις καινούργιες αφορμές δεν μου αρέσει να βγάζω τον εαυτό μου είναι μία πλατφόρμα που δημοσιεύεις τις φωτογραφίες.. αυτό έχω να δώσω εγώ στον κόσμο»

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με δήλωσή του στο παρελθόν για το ότι η Μαίρη Συνατσάκη υπήρξε η μούσα του, ο ίδιος δήλωσε ότι ξεκίνησε να φωτογραφίζει με την κάμερά της και από εκεί κατάλαβε ότι αυτό είναι το επάγγελμα που θα ήθελε να ακολουθήσει στο μέλλον.

«Ήμασταν ζευγάρι με την Μαίρη Συνατσάκη, είχε μία φωτογραφική μηχανή τη χρησιμοποιούσα για να τη φωτογραφίζω και ξαφνικά μέσα από αυτή κατάλαβα ότι κάτι βλέπω μέσα από το φακό και άρχισα να το εξερευνώ μόνος μου και ψάχνοντας».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved