Media

MasterChef: Καλλιόπη για Ταϊρίδη: «Άφησε στο στίγμα του στον διαγωνισμό, αυτό είναι το μόνο σίγουρο»

Gossip-tv Team

MasterChef: Ο Δημήτρης Ταϊρίδης ήταν ένας από τους παίκτες, που είχαν δημιουργήσει πολύ μεγάλες εντάσεις στο σπίτι του διαγωνισμού, με τους παίκτες να σχολιάζουν την αποχώρησή του. 

Στο σημερινό επεισόδιο (21-3) και λίγο πριν από την πρώτη δοκιμασία του Mystery Box, οι παίκτες σχολίασαν την τελευταία αποχώρηση, μιας και ο Δημήτρης ήταν ένα πρόσωπο, που τους είχε απασχολήσει όλους πάρα πολύ.

Η Καλλιόπη ξεκίνησε να μιλά για την εμπειρία της στο MasterChef την περασμένη εβδομάδα, μιας και για εκείνη τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, αφού ήταν μια από τις υποψήφιες προς αποχώρηση και η ίδια βρέθηκε σε πολύ μεγάλη αμηχανία.

Η παίκτρια στάθηκε και στο γεγονός ότι στην ψηφοφορία των Μπλε, όπου ο Δημήτρης Ταϊρίδης της έκανε μια επίθεση μπροστά σε όλους, όπου την κατηγορούσε ότι προσπαθεί αν πλησιάσει τους παίκτες και τους κριτές, για να έχει την εύνοιά τους.

Στην τελευταία δοκιμασία αποχώρησης, ο Δημήτρης ήταν εκείνος που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από τον διαγωνισμό, με την Καλλιόπη να δηλώνει ότι αδιαμφισβήτητα άφησε το στίγμα του στο MasterChef, μιας και οι εντάσεις που είχε δημιουργήσει στο σπίτι ήταν πολλές και ορισμένα πράγματα που έκανε θα "αφήσουν ιστορία".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved