Media

MasterChef: Το Mystery Βox είχε «άρωμα Ανατολής»- Πώς αντέδρασαν οι παίκτες με την δοκιμασία;

Gossip-tv Team

MasterChef: Όπως και κάθε Δευτέρα, η πρώτη δοκιμασία της εβδομάδας είναι το Mystery Box, με πολλές εκπλήξεις να περιμένουν κάθε φορά τους παίκτες, οι οποίοι προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές επεφύλασσε η δοκιμασία της Δευτέρας για τους περισσότερους από τους διαγωνιζόμενους.

Όπως είχαν πει οι τρεις κριτές πριν από κάποιες εβδομάδες, κάθε εβδομάδα θα έχει και μια διαφορετική θεματική, η οποία θα ξεκινά από την δοκιμασία του Mystery Box και θα καταλήγει στο MasterClass της Κυριακής, όπου οι διαγωνιζόμενοι θα παρακολουθούν νέες συνταγές και tips, που θα μπορούν να εκμεταλλευτούν στο μέλλον.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (21-3) παρακολουθήσαμε ότι μόλις οι παίκτες μπήκαν στην κουζίνα και πήραν τις θέσεις τους στους πάγκους τους, περίμεναν με ανυπομονησία να μάθουν τι ήταν εκείνο που τους περίμενε και το κάτω από ποιές προϋποθέσεις θα μαγείρευαν. Οι κριτές, εκείνη τη στιγμή, τους ανακοίνωσαν ότι η συγκεκριμένη εβδομάδα θα έχει "άρωμα Ανατολής" και ότι στη δοκιμασία θα έπρεπε να φτιάξουν ένα πιάτο, στηριζόμενο στην πολίτικη κουζίνα, με τα ιδιαίτερα υλικά της.

Η Καλλιόπη δήλωσε εξ αρχής τον ενθουσιασμό της, μιας και η ίδια έχει ρίζες από εκείνα τα μέρη και λατρεύει τις συγκεκριμένες γεύσεις. Ο Γρηγόρης, από την άλλη πλευρά, ήταν εκείνος που δήλωσε δυσαρεστημένος, μιας και δεν είχε ιδέα από την συγκεκριμένη κουζίνα, με τον ίδιο να λέει ότι δεν έχει μαγειρέψει ποτέ κάτι τέτοιο και θεωρούσε ότι θα δυσκολευόταν αρκετά. Το ίδιο και η Φανή με την Ελπίδα, οι οποίες απόρησαν για το τι θα μπορέσουν να φτιάξουν.

Η μεγάλη έκπληξη, που περίμενε τους διαγωνιζόμενους ήταν το ότι το Mystery Box περιείχε υλικά, τα οποία είχε επιλέξει η γνωστή και διακεκριμένη καθηγήτρια μαγειρικής, Γεωργία Κοφιδά , η οποία στο παρελθόν υπήρξε και καθηγήτρια του Πάνου Ιωαννίδη. Η ιδιαίτερότητα της ίδιας έγκειται στο γεγονός ότι είναι ιστορικός και πίσω από κάθε πιάτο προσπαθεί να ξεχωρίσει την κάθε γεύση και ουσιαστικά να αναλύσει την πολίτικη γαστρονομια.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved