Media

Σασμός spoiler: Αυτό θα είναι το τέλος του Αστέρη με την Αργυρώ και το αποκάλυψε ο Αυγουστίδης!

Gossip-tv Team

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου για τον ρόλο του «Αστέρη» στον Σασμό και έδωσε ένα δυνατό spoiler!

O Ορφέας είπε: «Γοητεύτηκα με τον ρόλο του Αστέρη γιατί ήταν πολύ απαιτητικό. Στην αρχή, αρκετούς μήνες πριν τον «Σασμό» η σύνθεση ήταν διαφορετική. Μου είχαν προτείνει τον ρόλο του Μαθιού. Άλλο πράγμα, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί να μην είναι ο Δημήτρης Λάλος.»!

Και πρόσθεσε: «Ο Αστέρης δεν θέλει να πει την αλήθεια για τον Πετρή. Θέλει να ελευθερωθεί αλλά θα μείνει πιστός στην απόφασή του. Στην Αργυρώ δεν θα αρέσει η αθώωσή του. Ο Αστέρης και η Αργυρώ με κάποιον τρόπο θα είναι μαζί. Ό,τι και αν συμβεί με κάποιον τρόπο θα υπάρξει κάποια ένωση…»!

Όσο για το σύμφωνο συμβίωσης με την αγαπημένη του είπε: «Με τη σύντροφο μου έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο. Είμαι ακόμα παράφορα ερωτευμένος με την Γεωργία. Ο ερχομός του γιου μας τα φώτισε όλα, με έκανε να την αγαπήσω περισσότερο. Περνάω πολύ χρόνο με τον γιο μου, χάνω μόνο το μπάνιο του το βράδυ. Στην αρχή ήμασταν όλη μέρα μαζί, μετά ξεκίνησα να δουλεύω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved