Media

Survivor: «Τίτλοι τέλους» στη σχέση Ασημίνας- Σοφιάννας- «Μουδιασμένες» οι παίκτριες!

Gossip-tv Team

Survivor: Τις τελευταίες ημέρες έχουμε δει ότι η Σοφιάννα Αβραμάκη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν είναι πλέον οι δυο κολλητές φίλες, που ήταν στο παρελθόν. 

Μετά από την αλλαγή των ομάδων, είδαμε ότι οι σχέσεις μεταξύ των παικτών έχουν δοκιμαστεί αρκετά και μάλιστα οι εντάσεις στον Άγιο Δομίνικο δεν σταματούν ποτέ.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και εκείνη της Σοφιάνας και της Ασημίνας, όπου όσο ήταν μαζί στην ομάδα των Μαχητών, ήταν κολλητές φίλες. Η Σοφιάννα ήταν εκείνη που εξ αρχής απόρησε με την συμπεριφορά της πρώην φίλης της, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να μην της μιλάει καθόλου, μόνο και μόνο επειδή άλλαξε ομάδα.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο θέμα τέθηκε και στο συμβούλιο, στο οποίο και οι εντάσεις είχαν ανέβει κάπως, με την Σοφιάννα να την κατηγορεί ότι ξεχνάει όλα αυτά που πέρασαν μαζί και το γεγονός ότι πολλές φορές την έβαλε πιο πάνω και από τον εαυτό της.

Στο σημερινό επεισόδιο, όλο αυτό το κλίμα συνεχίστηκε, με τις δυο τους να ξεκαθαρίζουν ότι η σχέση τους οδεύει προς το τέλος.

Μάλιστα, η Σοφιάννα είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι κουρασμένη ψυχολογικά με όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, με όλη αυτή τη σαπουνόπερα που βλέπω να εξελίσσεται γύρω από το θέμα της φιλίας μου με την Ασημίνα. Προσωπικά έχω αφήσει τέτοιου είδους ιστορίες χρόνια πίσω. Γενικά όταν θέλω να λύσω κάτι, το κάνω τετ α τετ με τον άλλον όπως κάνω και με αυτά που λέω. Ακούστηκαν διάφορα πράγματα στο τελευταίο συμβούλιο... Έρχομαι να επιβεβαιώσω ότι δεν είμαι εγώ, Ασημίνα μου, Κατσαούνη μου και όποιος άλλος υποστηρίζει την άποψη ότι επηρεάζομαι από άλλους, αλλά μάλλον εσύ επηρεάζεσαι από άτομα που ήδη σου έχουν προκαλέσει κακό στο παιχνίδι! Σκέψου το»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved