Media

Chart Show: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην έναρξη του σόου!

Gossip-tv Team

Chart Show Your Countdown: Στο σημερινό επεισόδιο (26-3) είδαμε ότι, για ακόμα μια φορά, η Δέσποινα Βανδή, με την είσοδό της στο πλατό, έκλεψε τις εντυπώσεις. 

Το αγαπημένο μουσικό σόου έχει επιστρέψει για τα καλά στα βράδια μας, μιας και οι τηλεθεατές το παρακολουθούν ανελλιπώς, περνώντας φανταστικές στιγμές.

Στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου (26-3), είδαμε ότι η Δέσποινα Βανδή είχε επιλέξει ένα κομψο και παράλληλα σέξι ντύσιμο, το οποίο και τόνισε πολύ όμορφα το καλλίγραμμο σώμα της. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια επέλεξε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, με ανοιχτο ντεκολτέ και ασημένιες λεπτομέρειες, ενώ στο πλάι είχε ένα μεγάλο σκίσιμο.

Μόλις η Δέσποινα Βανδή καλωσόρισε τους τηλεθεατές και το κοινό, που βρίσκοταν στο πλατό, εξήγησε αναλυτικά το θέμα που είχε η συγκεκριμένη εκπομπή και φυσικά υποσχέθηκε ότι θα "ξεσηκωθούν" όλοι. Το σημερινό Chart Show ήτανα αφιερωμένο στα καλύτερα 30 τσιφτετέλια των τελευταίων 40 χρόνων και, όπως είπε και η ίδια, οι εκπλήξεις θα είναι πρωταγωνιστικές, αλλά και οι καλεσμένοι έκπληξη.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved