Media

Chart Show: Η Ναταλία Γερμανού σε τηλεφωνική σύνδεση- Η έκπληξη της Βανδή και η υπόσχεση!

Gossip-tv Team

Chart Show Your Countdown: Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές, με την τηλεφωνική επικοινωνία της Δέσποινας Βανδή και της Ναταλίας Γερμανού στον αέρα της εκπομπής. 

Η Ναταλία Γερμανού συνδέθηκε τηλεφωνικά με την εκπομπή "Chart Show Your Countdown, με αφορμή το τραγούδι "Σεντόνια", το οποίο και ήταν ανάμεσα στα 30 αγαπημένα τσιφτετέλια.

Η Δέσποινα Βανδή καλωσόρισε την παλιά γνώριμή της εκπομπής και της ζήτησε να πει την ιστορία πίσω από το συγκεκριμένο τραγούδι της Άννας Βίσση, το οποίο και γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Εκείνη, με την σειρά τη, τους καλωσόρισε όλους και είπε στην Δέσποινα Βανδή ότι είναι μια πολύ καλή παρουσιάστρια που έχει ευγένεια και αμεσότητα.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο τραγούδι, η Ναταλία Γερμανού είπε: "Είχα χωρίσει είχα πάει μόνη μου σε ένα σπίτι και το μόνο που έβλεπα ήταν γεμάτες κούτες γύρω μου. Έγραψα το τραγούδι και πήρα τηλέφωνο τον Νίκο Καρβέλα και του είπα ότι ήθελα ένα τραγούδι που θα ήταν ροκ μπαλάντα. Πήγα την επόμενη μέρα και έπαθα σοκ. Φωνάζει την Άννα Βίσση και μόλις αρχίζει και τραγουδά τα τσιφτετέλια του θανάτου, άρχισα να του λέω ότι δεν είναι αυτό και ότι αυτό που του είχα δώσει ήταν μπαλάντα. Αυτός αντέδρασε και μου είπε έτσι θα γίνει, δεν ξέρεις εσύ..."

Εκείνη την στιγμή, η Δέσποινα Βανδή είπε στην Ναταλία Γερμανού ότι της είχε μια πολύ μεγάλη έκπληξη, μιας και ήθελε να της αποδείξει ότι αν το συγκεκριμένο τραγούδι θα ήταν μπαλάντα, δεν θα έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία. Με λίγα λόγια, οι μουσικοί της εκπομπής είχαν μετατρέψει το τραγούδι σε μπαλάντα.

Η Ναταλία Γερμανού δεν πίστευε στα αυτιά της, μιας και είπε στην Δέσποινα Βανδή ότι ήταν μια από τις καλύτερες εκπλήξεις που της έχουν κάνει ποτέ. Αν και είπε ότι της άρεσε, τόνισε ότι αν είχε γίνει μπαλάντα, δεν θα είχε γίνει σουξέ.

Στο σημείο εκείνο, η Δέσποινα Βανδή της ζήτησε να είναι εκεί στο επόμενο Chart Show, με την Ναταλία να της απαντά ότι δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο επόμενο, μιας και θα βρίσκεται εκτός Αθηνών, αλλά θα έρθει πολύ σύντομα στο πλατό.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved