Media

Chart Show: Ο Ζαφείρης Μελάς για το «Είσαι Αμαρτωλή»: «Θαμπώνομαι από τις ωραίες γυναίκες»

Gossip-tv Team

Chart Show Your Countdown: Ο Ζαφείρης Μελάς βρέθηκε στο πλατό, με αφορμή το τραγούδι "Είσαι Αμαρτωλή", το οποίο βρέθηκε στη λίστα του top 30 των τσιφτετελιών. 

Η Δέσποινα Βανδή, από την αρχή της εκπομπής, είχε ενημερώσει τους τηλεθεατές ότι η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί, θα σήμανε και το απόλυτο πάρτι.

Το σημερινο Chart Show είχε ως συνώνυμο την διασκέδαση και αφορούσε τραγούδια που αγαπήσαμε πολύ και αγαπάμε μέχρι και σήμερα, μιας και έχουμε διασκεδάσει πολυάριθμες φορές με αυτά. Σε κάποιο σημείο του σόου, είδαμε ότι εμφανίστηκε μέσα στο chart το τραγούδι του Ζαφείρη Μελά "Είσαι Αμαρτωλή", το οποίο και είναι ένα από τα αγαπημένα του μουσικόφιλου κοινού.

Ο Ζαφείρης Μελάς εμφανίστηκε στο πλατό, με την Δέσποινα Βανδή να τον ρωτά για την σχέση του με τις γυναίκες, καθώς και το πως το διαχειριζόταν εκείνος όλα αυτά τα χρόνια. Ο αγαπημένος ερμηνευτής της λαϊκής σκηνής απάντησε χαρακτηριστικά: "Με τις γυναίκες τα πάω πολύ καλά εγώ, πάντα φιλικά όμως. Δεν θέλω υπονοούμενα. Τις λατρέυω, τις αγαπώ τις γυναίκες, αλλά έχω ξαναπεί ότι είναι πολύ ερωτευμένος με την γυναίκα μου, με τα παιδιά μου... Από τις όμορφες γυναίκες όμως θαμπώνομαι"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved