Media

X Factor: Η απάντηση της παίκτριας που αποστόμωσε τον Μιχάλη: «Δεν έχει σημασία τι θα μου πείτε»

Gossip-tv Team

X Factor: Η 35χρονη Μαριλένα είπε από την αρχή ότι ήρθε στο σόου για να λάμψει και να γίνει διάσημη, μιας και θεωρούσε ότι έχει ένα εξαιρετικό ταλέντο. 

Στο επεισόδιο της Κυριακής (27-3) είδαμε ότι οι προσπάθειες των υποψήφιων συνεχίστηκαν, με σκοπό οι ίδιοι να κερδίσουν μια θέση στη συνέχεια του διαγωνισμού.

Η Μαριλένα είπε στους κριτές, λίγο πριν την εμφάνισή της, ότι είναι απόλυτα έτοιμη για να τους καταπλήξει, μιας και πιστεύει ότι το έχει και ότι θα τραγουδήσει πάρα πολύ καλά. Μάλιστα, σημείωσε ότι ο σύντροφός της και η μητέρα της την στηρίζουν απόλυτα σε όλη την προσπάθειά της και πιστεύουν πολύ σε εκείνη. Η Μαριλένα ερμήνευσε το "Φεύγω", το οποίο είχε ερμηνεύσει ο Σάκης Ρουβάς στην "Παναγία των Παρισίων"

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή της παρακάτω:

Η ερμηνεία της δεν άφησε πολλά περιθώρια στους κριτές πέρα από το να την «κόψουν», παρατήρησαν όμως ότι δεν έχανε το γέλιο της με τίποτα. Αυτό που έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ήταν η απάντηση που έδωσε στον Μιχάλη Κουινέλη, όταν εκείνος την ρώτησε «Πέρασες καλά; Το ευχαριστήθηκες; Και τι σημασία έχουμε όλοι εμείς; Έχει καμία σημασία τι θα πω εγώ;». Η Μαριλένα εκείνη την στιγμή του απάντησε: «Εσείς, κύριε Μιχάλη, όχι, αλλά ο κύριος Στέλιος ναι, έχει σημασία», προκαλώντας χαμό μεταξύ των κριτών!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved