Media

Στην Αθήνα μεταβαίνει αυτή την ώρα ο Μάνος Δασκαλάκης για να πάρει την δικογραφία

Gossip-tv Team

Πάτρα: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις.

Από την ημέρα που συνελήφθη η μητέρα των τριών παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, ο σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης δεν είχε κάνει καμία δήλωση και δεν σήκωνε τα τηλέφωνα.

Ωστόσο μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Mega, έγινε γνωστό πως αυτή την ώρα μεταβαίνει ο ίδιος στην Αθήνα. Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, αναμένεται να παραλάβει την δικογραφία της υπόθεσης.

Πριν λίγη ώρα, η Ρούλα μίλησε μέσα από τα κρατητήρια και έδωσε «στεγνά» τον Μάνο, λέγοντας:«Όχι, δεν γίνεται, αλλά δεν έχουν τόσα στοιχεία. Μου το λένε όλοι οι αστυνομικοί εδώ. Έγινε για να γίνει. Είναι άδικο. Με τον Μάνο μίλησα σήμερα το πρωί. Απ΄ότι κατάλαβα μου είπε ότι θα πει αυτά που είδανε τα μάτια του. Δεν είμαι ικανοποιημένη. Μου λέει ότι δεν μπορεί να μπει στο σπίτι. Του λέω "έχεις καταλάβει πού είμαι;" και μου λέει "τι θες να κάνω; Να βάλουν δηλαδή κι εμένα και τον πατέρα μου μέσα; Το μέλημά του είναι να μην μπει φυλακή, έχασε και τη δουλειά του. Του είπα να έρθει να με δει και μου λέει "είσαι με τα καλά σου που θα έρθω εκεί να περάσω απ΄όλα τα κανάλια"», απάντησε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Σόμπολο η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved