Media

Survivor Spoiler: Οι εντάσεις συνεχίζονται για Εμμανουήλ-Καραγκούνια! Ποια ομάδα κερδίζει απόψε;

Gossip-tv Team

Survivor Spoiler: Τελειωμό δεν δείχνουν να έχουν οι αντιπαραθέσεις και οι εντάσεις ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Τάκη Καραγκούνια οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να συγκρουστούν!

Οι δυο τους δεν δείχνουν να τα βρίσκουν πουθενά και μάλιστα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απόψε, όπως θα δούμε, παραδέχεται on camera, ότι δεν υπάρχει κανένα σημείο επικοινωνίας με τον Τάκη.

Στο μεταξύ, η αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή από το παιχνίδι, δείχνει να έχει μουδιάσει κάποιους από τους συμπαίκτες της στην Κόκκινη ομάδα ενώ την ίδια ώρα οι Μπλε πρέπει να διαχειριστούν την προσωρινή απώλεια του Άρη Σοϊλέδη από τα αγωνίσματα καθώς θα πρέπει, λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του, να απέχει από τον στίβο μάχης για τουλάχιστον 10 μέρες.

Εφόσον πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες των Μαχητών, οι υπόλοιποι παίκτες θα πρέπει να βρουν τρόπο για να καταφέρουν να καλύψουν το κενό του με κάθε τρόπο ώστε να μην φέρουν ήττες.

Κάτι που σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν για το αποψινό αποτέλεσμα του αγώνα για το έπαθλο φαγητού, θα καταφέρουν με μεγάλη επιτυχία αφού οι Μπλε είναι εκείνοι, όπως μαθαίνουμε από τον Άγιο Δομίνικο, που θα κερδίσουν.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με σκηνές από το αποψινό επεισόδιο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved