Media

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Κουρεντή μετά την αποχώρησή της - «Μετάνιωσα για τον Κατσαούνη»

Gossip-tv Team

Η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε στην εκπομπή, Love it και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον Γιώργο Κατσαούνη και τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους.

Η ίδια αρχικά δήλωσε:«Με τον Κατσαούνη δεν θα έκανα ποτέ κλικ αν ήμασταν από την αρχή στην ίδια ομάδα. Το φλερτ σε βγάζει από αδιέξοδα. Ο Κατσαούνης είναι ο άντρας που θα κάνει μια γυναίκα να νιώσει προστατευμένη. Το φλερτ με τον Γιώργο ξεκίνησε ως ανάγκη για να ξεφύγω από το παιχνίδι. Έχω γνωρίσει πολλούς αγρότες λόγω της γιαγιάς μου, ποτέ δεν ένιωθα κορίτσι της πρωτεύουσας».

Και συμπλήρωσε:«Είπα ότι έχω σχέση για να με αφήσουν ήσυχη και να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό το πράγμα. Δεν είχα με τον Τζον τη σχέση που νομίζουν όλοι. Είχα τέτοια σχέση με τον Τζον που δεν ένιωθα ότι τον απατώ. Είχα νιώσει ότι ελκύω τον Βαλάντη και του είπα ότι έχω σχέση για να μην μου την πέσει».

Τέλος η Μυριέλλα Κουρεντή είπε: «Κάποιος είχε πει στον Γιώργο ότι έχω σχέση, αλλά δεν τον ένοιαζε, κι εκείνος είχε κοπέλα έξω. Έχω ψυχική ένωση με τον Τζον, είναι κάτι που δεν θα καταλάβαινε ο Κατσαούνης. Του είπα ότι επειδή αυτό που έχουμε πουλάει, καλύτερα να το προστατεύσουμε. Όταν του έδωσα το γράμμα απέφυγα το φιλί του, προσπαθούσα να τον ξεκόψω, αλλά εκείνος ήθελε. Έχω μετανιώσει για όσα έγιναν με τον Κατσαούνη, εκτέθηκα με έναν άνθρωπο που δεν μου άξιζε».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved