Media

Survivor: Κατσαούνης για Μυριέλλα: «Η Μυριέλλα μυρίζει τριαντάφυλλο και εγώ γιαούρτι στρούγγα»

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (20-3) είδαμε ότι  "σύννεφα" κάλυψαν την σχέση του  Γιώργου Κατσαούνη και της Μυριέλλας Κουρεντή, μιας και οι δυο τους δείχνουν ότι τελικά δεν ταιριάζουν καθόλου. 

Παρά το γεγονός ότι την πρώτη ημέρα που άλλαξαν οι ομάδες, οι δυο παίκτες έδειξαν να είναι πιο αγαπημένοι, στο επεισόδιο της Κυριακής (20-3) είδαμε ότι κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη.

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός έδωσε αρχικά τον λόγο στον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος και του είπε ότι δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα και ότι μέσα του νιώθει ακόμα μπλε, μιας και όλη αυτή η αλλαγή είναι πολύ σύντομη για εκείνον. Μόλις ο Γιώργος Λιανός του έκανε ερώτηση για την Μυριέλλα Κουρεντή, εκείνη πήρε τον λόγο και είπε χαρακτηριστικά:

"Ουσιαστικά με τον Γιώργο γνωριστήκαμε από την αρχή. Τον εκτιμούσα και τον εκτιμώ πάρα πολύ αγωνιστικά και του το είχα πει κιόλας ότι τον θεωρώ φαβορί για τον τελικό. Με όλη αυτήν την κατάσταση τώρα και που πλέον είμαστε στην ίδια ομάδα, βλέπω ότι πραγματικά δεν ταιριάζουμε καθόλου και είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι. Παρ' όλα αυτά θα συμβιώσουμε μια χαρά και θα τα πάμε και καλά."

Ο Γιώργος Κατσαούνης απάντησε χιουμοριστικά, λέγοντας: "Τι να σου πω τώρα Γιώργο. Η Μυριέλλα μυρίζει τριαντάφυλλο και εγώ γιαούρτι στρούγγα. Το λέω όσο πιο ρεαλιστικά μπορώ. Εγώ της είχα δώσει ένα σταυρουδάκι, το οποίο το είχε στην τσάντα της και θεώρησα ότι δεν σεβάστηκε τον Άγιο, που έχω για να με φυλάει"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved