Media

Survivor: Η Σοφιάννα απόρησε με την συμπεριφορά της Ασημίνας: «Είμαι πολύ στενοχωρημένη»

Gossip-tv Team

Survivor: Η Σοφιάννα δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί την συμπεριφορά της Ασημίνας, η οποία από τότε που άλλαξε ομάδα, έχει απομακρυνθεί πάρα πολύ από εκείνη. 

Μια από τις παίκτριες που δεν μπορούσε με τίποτα να δεχτεί την αλλαγή των ομάδων, ήταν η Σοφιάννα, η οποία δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει ότι χωρίστηκε από την καλύτερή της φίλη, την Ασημίνα.

Στο σημερινό επεισόδιο (20-3) είδαμε ότι η Σοφιάννα, μετά τον αγώνα ασυλίας, είπε ότι η φωνή της Ασημίνας την αποσυντόνισε και στις δυο φορές που έπαιξε και ήταν ένας από τους λόγους, που δεν κατάφερε να πάρει την νίκη.

Λίγο αργότερα, η Σοφιάννα είπε ότι απορεί με την συμπεριφορά της Ασημίνας και το πόσο εν τέλει έχουν απομακρυνθεί οι δυο τους, ενώ πριν από λίγες ημέρες ήταν κολλητές φίλες και αχώριστες. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια είπε:

«Τις τελευταίες ημέρες περνάω μια πολύ έντονη φάση συναισθηματικής φόρτισης, μιας και μετά από την αλλαγή των ομάδων, ένιωσα ότι έμεινα ξεκρέμαστη. Αυτό που πραγματικά με κάνει να απορώ είναι η συμπεριφορά της Ασημίνας απέναντί μου. Εγώ θεωρούσα ότι, ακόμα και να αλλάξαμε ομάδες, θα μιλάμε στα αγωνίσματα και λέμε μια κουβέντα και αυτό δεν έγινε ούτε στον πρώτο αγώνα ούτε και τώρα στην ασυλία»

«Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η στιγμή που έχασα για πολύ λίγο από την Σταυρούλα και εκείνη γύρισε και της είπε μπροστά μου: «Στο έλεγα ότι θα κερδίσεις». Αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ και ειδικά που το είπε στην Σταυρούλα, που είχε προσπαθήσει να της κάνει κακό»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved