Media

Survivor: Απίστευτη ένταση μεταξύ Στάθη και Τάκη: Ο Λιανός «απείλησε» με αποβολή από τους αγώνες!

Gossip-tv Team

Survivor: Στον σημερινό πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, η ένταση ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές κορυφώθηκε, με αφορμή τον αγώνα μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Στάθη Σχίζα

Απίστευτη ένταση σημειώθηκε στο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, με τους παίκτες να "πιάνονται στα χέρια".

Ο αγώνας μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Στάθη Σχίζα ήταν εκείνος που κορύφωσε τον ανταγωνισμό ανάμεσα στις δυο ομάδες. Πολύ πιο συγκεκριμένα, στην αρχή του αγώνα, ο Στάθης Σχίζας είχε πάει αρκετά καλύτερα, μιας και το είχε βρει περισσότερο στο κομμάτι της ταχύτητας. Ένα λάθος του όμως στις βολές ήταν εκείνο που έφερε τον αγώνα στα ίσια, μιας και ο Τάκης Καραγκούνιας έφτασε στον στόχο, όταν ο Στάθης δεν είχε πετύχει ούτε ένα κυβάκι.

Σε κάποια στιγμή και ενώ οι δυο παίκτες πήγαν να μαζέψουν τα μπαλάκια, ο Τάκης Καραγκούνιας έκλεισε τον δρόμο από τον Στάθη, με τον δεύτερο να γίνεται έξαλλος και να του κάνει μια κίνηση με τον αγκώνα, ώστε να πέσει κάτω. Έτσι και έγινε και ο Τάκης Καραγκούνιας βρέθηκε στο έδαφος, με τον Στάθη να του ρίχνει στην πλάτη ένα από τα μπαλάκια που κρατούσε.

Ο Γιώργος Λιανός και ενώ είδαμε το βίντεο, τους είπε ότι και οι δυο έκαναν λάθος κίνηση και ότι αν κάτι τέτοιο επαναληφθεί θα αποβληθούν και οι δυο από τους επόμενους αγώνες.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved