Media

Survivor: Tάκης εναντίον Μαρτίκα: «Νομίζει ότι είναι ο βασιλιάς του Survivor»

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (20-3) ο Τάκης Καραγκούνιας ξεκίνησε ένα νέο θέμα στην παραλία των Μπλε, μετά από μια συζήτηση που είχε ο ίδιος με τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος σχεδόν τον απείλησε. 

Δυο μόνο εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από την νέα σύνθεση των ομάδων και οι πρώτες εντάσεις έχουν αρχίσει ήδη να έρχονται στο φως.

Στην παραλία των Μπλε, το κλίμα, σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό, κάτι που έχει φανεί ιδιαίτερα από τις δηλώσεις της Βρισηίδας και της Ευρυδίκης. Ο Τάκης Καραγκούνιας, σε μια συζήτηση που είχε με την Σοφιάννα και την Μέη, είπε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας του έκανε μια επίθεση, σε συζήτηση που είχαν off camera, λέγοντάς του ότι είναι πολύ δυνατός και ότι έχει κόσμο έξω που τον στηρίζει και δεν θα φύγει εύκολα. Ο Τάκης Καραγκούνιας έγινε έξαλλος, λέγοντας ότι ο Σπύρος νομίζει ότι είναι ο βασιλιάς του Survivor.

"Δεν είναι εμένα να μου πηγαίνεις κόντρα εμένα γιατί έχω δύναμη εδώ μέσα και πρέπει να προσέχεις. Έχω κόσμο έξω και δεν πρόκειται εγώ να φύγω από το παιχνίδι. Ο Μαρτίκας νομίζει ότι είναι ο πιο σημαντικός εδώ μέσα και νομίζει πως είναι ο βασιλιάς των Μαχητών. Εγώ αυτός είμαι και έτσι λειτουργώ και η πορεία μου εδώ μέσα θα δείξει ορισμένα πράγματα" είπε, μεταξύ πολλών, ο Τάκης Καραγκούνιας.

H Mέη, που ήταν μπροστά σε αυτά που έλεγε ο Τάκης Καραγκούνιας μαζί με την Σοφιάννα, είπε: "Ο Σπύρος έχει πιάσει όλους εμάς εδώ μέσα και μας έχει πει τα χειρότερα λόγια. Εμένα με έχει πει αχάριστη πολλές φορές και με έχει χαρακτηρίσει με πολύ άσχημες εκφράσεις"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved