Gossip Specials

Αποκλειστικό: Survivor: Κατέρρευσε ο Κατσαούνης - Τα κλάματα και η προδοσία!

Gossip-tv Team

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, βλέπουμε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης νιώθει πολύ άσχημα, μιας και νιώθει ότι, χωρίς να είναι επιλογή του, ο ίδιος πρόδωσε την ομάδα του, τους Μαχητές. 

Ένα επεισόδιο γεμάτο συγκινήσεις θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Κυριακής (20-3).

Μετά από το προηγούμενο έκτακτο συμβούλιο του νησιού, είδαμε ότι πολλοί από τους παίκτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν με τίποτα ότι οι ομάδες άλλαξαν, με τους περισσότερους να μην μπορούν να διαχειριστούν ότι χωρίστηκαν από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Γιώργος Κατσαούνης ήταν μια από τις περιπτώσεις που είδαμε, όπου ναι μεν τα βρήκε με την Μυριέλλα Κουρεντή και ξεκίνησαν και πάλι να έρχονται κοντά, αλλά παρ' όλα αυτά, δεν του άρεσε που άλλαξε ομάδα.

Στο παραπάνω αποκλειστικό απόσπασμα από το επεισόδιο της Κυριακής (20-3) είδαμε ότι ο ίδιος νιώθει πολύ άσχημα, αφού έβαλε τα κλάματα, λέγοντας ότι νιώθει πολύ άσχημα, μιας και πιστεύει ότι, χωρίς να το θέλει και χωρίς να είναι δική του επιλογή, πρόδωσε την ομάδα των μπλέ. Πολύ πιο συγκεκριμένα ο ίδιος είπε: "Νιώθω ότι πρόδωσα το στρατόπεδό μου. Εγώ θέλω να είμαι μαχητής και αν μπορούσα, θα πήγαινα και πάλι στην ομάδα των Μπλε."

Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved