Media

Survivor: «Σύννεφα» στη σχέση Μυριέλλας- Κατσαούνη: Της ζήτησε πίσω τον σταυρό που της είχε χαρίσει!

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (20-3) και παρά το ότι όλα έδειχναν να είναι καλά μεταξύ του Γιώργου Κατσαούνη και της Μυριέλλας Κουρεντή, εκείνος ξεκίνησε ένα καινούργιο θέμα, με αφορμή τον σταυρό που της είχε χαρίσει. 

Μετά από τις αλλαγές στις ομάδες, οι ισορροπίες μεταξύ των παικτών δείχνουν να έχουν διαταραχθεί και οι σχέσεις δοκιμάζονται.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (19-3) είδαμε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης, με την είσοδό του στην κόκκινη ομάδα, δεν αισθανόταν καλά και κάτι που ήθελε να συζητήσει ήταν η σχέση του με την Μυριέλλα Κουρεντή, μιας και οι δυο τους είχαν τσακωθεί πολύ άσχημα και είχαν ειπωθεί πολλά. Αυτό που είδαμε είναι ότι οι δυο τους ήρθαν και πάλι κοντά και μάλιστα παραδέχτηκαν και στον Γιώργο Λιανό ότι είναι πολύ καλά μεταξύ τους και ότι χαίρονται που συζήτησαν και τα βρήκαν.

Σήμερα βέβαια, ο Γιώργος Κατσαούνης πήγε να την βρεί και να της ζητήσει τον σταυρό που της είχε χαρίσει από την αρχή του παιχνιδιού. Η Μυριέλλα του είπε ότι τον έχει μέσα στη τσάντα της και ότι της έκανε εντύπωση που της τον ζήτησε, μιας και η ίδια του είχε πει να του τον δώσει, αλλά εκείνος είχε αρνηθεί. Ο Γιώργος της είπε ότι τον θέλει πίσω και ότι δεν εκτίμησε το δώρο που της είχε κάνει.

Η Μυριέλλα μάλιστα, σε δηλώσεις της on camera, είπε ότι ο Γιώργος δείχνει και πάλι το αληθινό του πρόσωπο και αυτό σημαίνει για εκείνη ότι δεν μπορεί με τίποτα να τον εμπιστεύεται.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved