Media

Survivor: Επιφυλακτική η Ναυσικά με την Σταυρούλα: «Με προσεγγίζει για στρατηγικούς λόγους»

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (20-3) η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δήλωσε ότι είναι πολύ επιφυλακτική με την Σταυρούλα, για την οποία θεωρεί ότι την πλησιάζει ύπουλα και για στρατηγικούς λόγους. 

Οι αλλαγές των ομάδων έχουν φέρει πολύ μεγάλες ανατροπές, μιας και οι παίκτες δείχνουν ότι γνωρίζονται και πάλι από την αρχή.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε για τις δυο μέρες που έχουν περάσει, μετά από την σύνθεση της νέας της ομάδας και το πως είναι τα πράγματα στην νέα ομάδα των Διασήμων. Εκείνη είπε ότι, σε γενικές γραμμές, τα πράγματα είναι πολύ καλά με τους παίκτες, μιας και δεν είχαν συμβιώσει και ποτέ όλοι μαζί. Παρ΄όλα αυτά, η Ναυσικά είπε ότι είναι αρκετά επιφυλακτική με την Σταυρούλα.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια είπε: «Ο λόγος που με προσεγγίζει είναι κυρίως για στρατηγικό σκοπό. Όταν βλέπω red flags σε κάποια άτομα, κρατάω κάποιες αποστάσεις και είμαι καχύποπτη. Γενικά στη ζωή μου είμαι καχύποπτη, γιατί έχω βιώσει πολλές φορές την προδοσία και δεν θα αφήσω κανέναν να με κοροϊδέψει και πάλι εδώ μέσα.»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved