Media

Survivor: Αδιανότητη επίθεση του Τάκη στους Διασήμους: «Δεν πάτε καλά. Δεν ξέρετε να παίζετε δίκαια»

Gossip-tv Team

Survivor: Μετά από την νίκη των Μαχητών στον πρώτο αγώνα ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Τάκη Καραγκούνια και έγινε χαμός. 

Οι εντάσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες φαίνονται να γίνονται όλο και περισσότερες, μιας και σήμερα (20-3), με αφορμή το σκηνικό που έγινε ανάμεσα στους δυο παίκτες κατά την διάρκεια του αγώνα.

Μετά από την λήξη του αγώνα, ο Τάκης Καραγκούνιας πήρε τον λόγο και θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με όλο αυτό που συνέβη. Αρχικά, ο ίδιος είπε ότι δεν έχει λυθεί το θέμα και ότι θεώρησε αυτήν την κίνηση του Στάθη Σχίζα απέναντί του προσβλητική και αδιανόητη εις βάρος του. Μάλιστα, υποστήριξε ότι δεν μπήκε μπροστά του επίτηδες και ότι όλο αυτό συνέβη τυχαία.

Η Μυριέλλα Κουρεντή πήρε τον λόγο και του είπε ότι αυτός το ξεκίνησε όλο αυτό και ότι δεν είναι δυνατόν να το κάνει αυτό τώρα, μιας και εκείνος έφταιγε. Ο Τάκης συνέχισε λέγοντας ότι ο Στάθης δεν του ζήτησε καμία συγγνώμη και ότι αυτό τον ενόχλησε, εξοργίζοντας την Ναυσικά, η οποία του είπε ότι είναι μεγάλος ψεύτης και ότι ο Στάθης ζήτησε συγγνώμη μπροστά σε όλους όχι μόνο προσωπικά σε εκείνον, αλλά και απέναντι σε όλη την ομάδα των Μαχητών.

Τέλος, ο Στάθης Σχίζας πήρε τον λόγο και είπε την άποψή του και ότι όλο αυτό συνέβη επίτηδες, για να του στοιχήσει χρόνο και να τον αποσυντονίσει, ώστε να μπορέσει πιο εύκολα να του κλέψει την νίκη. Μάλιστα, είπε ότι ήταν μεγάλο λάθος η επίθεση που του έκανε μετά και ζήτησε συγγνώμη για ακόμα μια φορά.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved