Media

Survivor: Ξέσπασε σε λυγμούς η Μυριέλλα: «Δεν μπορώ άλλο!» - Ο παίκτης που αποχώρησε!

Gossip-tv Team

Survivor: Ένταση, διαξιφισμοί, καβγάδες, συγγνώμες και άλλα... ωραία συνέβησαν απόψε (31/3) στο Συμβούλιο του νησιού κατά το οποίο όλοι ανέμεναν την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον παίκτη που αποχωρεί από το παιχνίδι. 

Οι περισσότεροι από τους παίκτες αντάλλαξαν διαξιφισμούς μεταξύ τους με τον Νίκο Αντωνόπουλο να ζητάει δημόσια συγγνώμη στον Γιώργο Κατσαούνη για μία παρεξήγηση που είχε συμβεί μεταξύ τους, συγγνώμη όμως που δεν δέχτηκε ο Γιώργος. Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

Στη συνέχεια όμως υπήρξε ένταση και μεταξύ της Σοφιάννας και της Μυριέλλας. Οι δύο γυναίκες ξαφνικά ήρθαν σε αντιπαράθεση εξαιτίας του Κωνσταντίνου που νιώθει ότι η ομάδα του τού κόβει τα πόδια ως νέου παίκτη. Δείτε τι ειπώθηκε ανάμεσα στις δύο γυναίκες:

Η ένταση δεν άργησε να έρθει και ανάμεσα στον Κωνσταντίνο και τον Τάκη που έτσι και αλλιώς από την πρώτη στιγμή της συνύπαρξής τους στην καλύβα των Μπλε δεν τα πηγαίνουν καλά. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον νέο... γύρο έντασης ανάμεσά τους:

Σειρά είχε ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος επανέλαβε αυτό που είχε πει χθες, ότι δηλαδή η Ναυσικά χρησιμοποιεί την υποψηφιότητα της Τζο προς αποχώρηση για δικό της όφελος. Δείτε τι είπε:

Η απάντηση της Ναυσικάς στον Μαρτίκα δεν άργησε να έρθει αφού φανερά εκνευρισμένη του είπε: "Δε δέχομαι σεξιστικά σχόλια - Ποιος σε έχρισε μαέστρο του Survivor;". Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε και μία ανακοίνωση λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν η Τζο είναι εκείνη που θα αποχωρήσει, προσφέρεται να αποχωρήσει εκείνος στη θέση της. Τι απάντησε όμως η Τζο Μαριδάκη στην πρόταση του Μαρτίκα; Τη δέχτηκε; Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η συνέχεια ήταν μη αναμενόμενη για το Συμβούλιο καθώς μία ατάκα της Μυριέλλας ήταν ικανή να ανάψει φωτιές ανάμεσα στην ίδια και τον Άρη Σοϊλέδη. Ο τελευταίος είχε πει προ ημερών πως η Μυριέλλα έβγαλε υποψήφια προς αποχώρηση τη Τζο και όχι τον Κατσαούνη γιατί φοβόταν ότι ο Γιώργος έχοντας μεγαλύτερο κοινό από εκείνη να τον στηρίξει, θα πέταγε την ίδια από το παιχνίδι. Δείτε την αντιπαράθεσή τους παρακάτω:

Η Μυριέλλα όμως, στον μονόλογό της πριν την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, ξέσπασε σε κλάματα και θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της σε ό,τι αφορά όλα όσα την κατηγορεί ο Άρης λέγοντας νιώθει πως έχει το δικαίωμα να παραμείνει στο Survivor όσο καιρό ο κόσμος τη στηρίζει.

Δείτε παραπάνω στο βίντεο ποιος παίκτης αποχώρησε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved