Survivor: Τα... πισώπλατα μαχαιρώματα δίνουν και παίρνουν! Χαμός στις παραλίες Μπλε και Κόκκινων!
Media

Survivor: Τα... πισώπλατα μαχαιρώματα δίνουν και παίρνουν! Χαμός στις παραλίες Μπλε και Κόκκινων!

Survivor: Με το άγχος για τον παίκτη που θα αποχωρήσει απόψε αλλά και την πείνα να έχει καταπονήσει τους πάντες, Μπλε και Κόκκινοι δείχνουν να έχουν ένταση, θυμό και αγωνία. Συναισθήματα που μόνο ηρεμία δεν φέρνουν στις καλύβες τους. 

Πρώτη και καλύτερη η Ναυσικά η οποία συνεχίζει να είναι θυμωμένη με τον Μαρτίκα ο οποίος χθες (30/3) απευθυνόμενος σε εκείνη, της έριξε ευθύνες για την υποψηφιότητα της Τζο.

Δείτε τι είπε η Ναυσικά για τον Μαρτίκα on camera:

Ούτε η Μυριέλλα όμως δείχνει να έχει ξεχάσει την επίθεση που δέχτηκε από τον Άρη, κάνοντας λόγο για... τσίρκο εκ μέρους του όταν καταφέρθηκε εναντίον της λίγο μετά τον αγώνα. Δείτε τι είπε η Μυριέλλα για τον Άρη:

Ο Άρης πάλι, μόνο με αυτά δεν ασχολήθηκε. Απογοητευμένος που η ομάδα του δεν κέρδισε χθες το έπαθλο επικοινωνίας και το έπαθλο φαγητού που το συνόδευε, παραδέχτηκε on camera ότι πονάει το στομάχι του από την πείνα. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πάντως από την πλευρά του συνεχίζει να νιώθει αδικημένος με τη συμπεριφορά των συμπαικτών του στην Μπλε ομάδα και ειδικά από τις αντιδράσεις του Τάκη απέναντί του ο οποίος είναι πολύ έντονος μαζί του. "Παίρνω μόνος μου τον λόγο γιατί έτσι γουστάρω" είπε ο Εμμανουήλ on camera, δίνοντας έτσι την απάντησή του σε εκείνους τους συμπαίκτες του που του λένε ξανά και ξανά πως δεν θέλουν να τον ακούν να μιλάει πολύ. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Στους Κόκκινους τώρα, ο Στάθης και ο Κατσαούνης δείχνουν να τα έχουν βάλει με τον Νίκο Γιάννη τον οποίο μάλιστα αποκάλεσαν "ψωνάρα". Δείτε το βίντεο:

Σε... άλλα νέα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε κάτι που κανείς δεν περίμενε στην καλύβα των Μπλε όταν άρπαξε το πόδι του Τάλα και άρχισε να το μυρίζει. Δείτε το απολαυστικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved