Survivor: Καρέ καρέ η στιγμή του σοβαρού τραυματισμού του Σοϊλέδη και η ανακοίνωση του Λιανού
Media

Survivor: Καρέ καρέ η στιγμή του σοβαρού τραυματισμού του Σοϊλέδη και η ανακοίνωση του Λιανού

Survivor: Mε αφόρητους πόνους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Άρης Σοϊλέδης μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του την ώρα του αγώνα. 

Ο ποδοσφαιριστής και παίκτης της ομάδας των Μπλε αντιμετώπιζε στον στίβο μάχης τον Νίκο Αντωνόπουλο και όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά. Λίγο μετά το σφύριγμα του Λιανού όμως για να ξεκινήσει το ματσάρισμα, ο Άρης έπεσε άτσαλα σε μία τσουλήθρα και σχεδόν αμέσως ο Λιανός που αντιλήφθηκε ότι είχε χτυπήσει, σφύριξε ώστε να έρθει αμέσως γιατρός.

Πράγματι, βρέθηκε κοντά του γιατρός αλλά και όλοι οι παίκτες οι οποίοι είχαν σοκαριστεί βλέποντάς τον να σφαδάζει από τους πόνους.

Ο Άρης με το άτσαλο πέσιμό του, χτύπησε στον ώμο και έδειχνε να πονάει πολύ. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Λίγο αργότερα, ο γιατρός έκρινε ότι έπρεπε ο Άρης να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και έτσι και έγινε. Φυσικά το ηθικό όλων ήταν στα... τάρταρα βλέποντας έναν παίκτη να βασανίζεται τόσο πολύ από τον πόνο.

Ο Γιώργος Λιανός, με ανακοίνωσή του, ενημέρωσε τους υπόλοιπους παίκτες πως ο Άρης είναι καθοδόν για το νοσοκομείο και πως θα πρέπει να αλλάξουν τα ματσαρίσματα αφού εκείνος θα απέχει ενώ ευχήθηκε να πάνε όλα καλά με την πορεία της υγείας του. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved