Media

X Factor: Του έδωσαν δεύτερη ευκαιρία- Τραγούδησε και ο Ρόκκος τον συνόδευσε με την κιθάρα!

Gossip-tv Team

X Factor: Ο Χρήστος ήθελε να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στον διαγωνισμό, αρχικά λέγοντας ένα δικό του τραγούδι και έπειτα το "Σαμαράγδια και Ρουμπίνια" του Στέλιου Ρόκκου. 

Μπήκε μέσα στην οντισιόν με πολύ αέρα και αρκετά σίγουρος για τον εαυτό του και το ότι θα περάσει στην επόμενη φάση.

Ο Χρήστος είπε από την αρχή ότι γράφει τραγούδια και είναι κάτι που τον ευχαριστεί πάρα πολύ, μιας και τα δικά του τραγούδια εκφράζουν απόλυτα τα συναισθήματά του. Οι κριτές θέλησαν να ακούσουν τη δουλειά του και ο ίδιος ξεκίνησε να τραγουδά, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό.

Μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνισή του, οι κριτές ήταν αρκετά προβληματισμένοι, μιας και δεν μπορούσαν να διακρίνουν ακριβώς τις φωνητικές του ικανότητες, από ένα τραγούδι, το οποίο και ήταν σχετικά ημιτελές, από την άποψη της μουσικής και των στίχων. Έτσι, αποφάσισαν να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία, ζητώντας του να τραγουδήσει ένα ρεφραίν από ένα άλλο κομμάτι.

Μόλις ο Χρήστος αποφάσισε να πει το "Σμαράγδια και Ρουμπίνια", ένα τραγούδι, που έχει δημιουργήσει και πρωτοτραγουδήσει ο Στέλιος Ρόκκος, ο ίδιος σηκώθηκε για να τον συνοδεύσει στη μουσική, παίζοντας κιθάρα. Μόλις ο Χρήστος ολοκλήρωσε πλέον την εμφάνισή του, ο Χρήστος Μάστορας εξακολούθησε να είναι προβληματισμένος και του έδωσε ένα όχι για την επόμενη φάση, μιας και δεν πείστηκε.

Η Μαρίζα Ρίζου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης του έδωσαν από δυο ναι και εν τέλει και ο Στέλιος Ρόκκος αποφάσισε να τον περάσει, με την προϋπόθεση ότι την επόμενη φορά, η εμφάνισή του θα είναι πολύ πιο δουλεμμένη.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved