Media

X Factor: Το μήνυμα για το #MeToo και η θεατρική της εμφάνιση της έδωσαν το εισιτήριο toy bootcamp!

Gossip-tv Team

X Factor: Η Έλενα είναι φοιτήτρια υποκριτικής και με την εμφάνισή της και τις φωνητικές της ικανότητες, κατάφερε να αποσπάσει από τους κριτές τέσσερα ναι. 

Στο σημερινό επεισόδιο (2-4) είδαμε ότι οι οντισιόν για την καλύτερη φωνή της Ελλάδας συνεχίστηκαν, με την δουλειά των τεσσάρων κριτών να γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη.

Η Έλενα σπουδάζει θέατρο και υποκριτική και το τραγούδι είναι κάτι που της αρέσει πολύ και την εκφράζει απόλυτα. Στο βίντεο που προβλήθηκε πριν από την οντισιόν, η ίδια θέλησε να περάσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, το οποίο και αφορούσε το κίνημα #Metoo και γενικότερα την κατάχρηση εξουσίας. Η ίδια είπε ότι είχε βιώσει ένα περιστατικό στο παρελθόν και μάλιστα είπε πως όλη αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει, για να μην υπάρχει και φόβος.

Η Έλενα επέλεξε να τραγουδήσει το "Be Italian" και από το outfit της μάλιστα φαινόταν ότι θα είναι κάτι θεατρικό. Μετά από την εμφάνισή της, οι κριτές ενθουσιάστηκαν και φυσικά δεν μπορούσαν παρά να της δώσουν τέσσερα ναι και, με αυτόν τον τρόπο, να την οδηγήσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την εμφάνισή της παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved