Media

Αποκαλυπτικός ο Χάρης Βαρθακούρης: «To Βig Brother ήταν πολύ "στημένο" για τα δικά μου γούστα»

Gossip-tv Team

Ο Χάρης Βαρθακούρης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τα επαγγελματικά του σχέδια, την πορεία του, αλλά και τον έρωτα με την γυναίκα του, Αντελίνα Βαρθακούρη

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του, τον οποίο και το κοινό λατρεύει, μιας και τα τραγούδια του μιλούν στις ψυχές τους.

Ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" και μίλησε με την Ναταλία Γερμανού για όλους και για όλα. Ανάμεσα σε πολλά, ο ίδιος αναφέρθηκε στο Big Brother και το πως κατέληξε στην απόφαση να δεχτεί την πρόταση της παρουσίασης, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε και τον έρωτά του με την γυναίκα της ζωής του και μητέρα των παιδιών του, Αντελίνα Βαρθακούρη.

Ο ίδιος σχετικά με το Big Brother ανέφερε χαρακτηριστικά ότι μετά την εμπειρία του κατάλαβε ότι ήταν κάτι που ίσως δεν του ταίριαζε όσο πίστευε στην αρχή, ενώ παράλληλα είπε ότι θα δοκίμαζε να πάει σε κάποιο σόου ως κριτής: «Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος κατέληξα ότι αυτό που σνόμπαρα – που ήταν η κλισαδούρα του να είμαι κριτής – καταλήγω ότι ίσως θα έπρεπε να το δοκιμάσω γιατί μου λένε “κρίμα ένας τόσο ταλαντούχος άνθρωπος να μην είναι κριτής”»

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Παράλληλα, όσον αφορά την Αντελίνα Βαρθακούρη, ο τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι σε σχέση με εκείνον, έχει πολύ μεγαλύτερη τόλμη, ενω παράλληλα σημείωσε το πόσο πολύ την θαυμάζει: «Αγαπάω τα πάντα στην Αντελίνα. Η Αντελίνα έχει τσαγανό που εγώ δεν το έχω τόσο. Είναι μαχητής. Είναι ακριβοδίκαια, αυστηρή και τίμια και αν θέλω να βγάλω ένα φίδι από την τρύπα το αναθέτω στην Αντελίνα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved