Αντελίνα Βαρθακούρη: Επέτειος 12 χρόνων γάμου και γενέθλια για τον Χάρη της- Οι τρυφερές ευχές της!
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Επέτειος 12 χρόνων γάμου και γενέθλια για τον Χάρη της- Οι τρυφερές ευχές της!

Το Σάββατο 26 Μαρτίου ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για την Αντελίνα Βαρθακούρη και την οικογένειά της, με εκείνη να εύχεται χρόνια πολλά στον Χάρη Βαρθακούρη, όχι μόνο για τα γενέθλιά του, αλλά και για την επέτειο του γάμου τους.  

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τους δυο τους να δηλώνουν μέχρι και σήμερα απόλυτα ερωτευμένοι και ικανοί να αντιμετωπίσουν μαζί οποιαδήποτε δυσκολία.

Σήμερα (26-3) είναι τα γενέθλια του Χάρη Βαρθακούρη, αλλά και παράλληλα και η επέτειος του γάμου του με την Αντελίνα Βαρθακούρη, όπου μέσα σε 12 χρόνια έχουν αποκτήσει δυο πανέμορφες κόρες και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη και πολύ αγαπημένη οικογένεια.

Η Αντελίνα, με σχετική της δημοσίευση στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, θέλησε να ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο στον αγαπημένο της, μιας και για εκείνη είναι ο άνθρωπος της ζωής της και τον ευχαριστεί για όλα όσα της έχει προσφέρει στο "ταξίδι" τους.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: "Στο πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής μου…Σε αυτόν που δεν «έτυχε» αλλά ήταν η επιλογή μου!Σε αυτόν που μου έμαθε -με τον δικό του τρόπο- να αντέχω, να στηρίζω αυτή την επιλογή μου, να μην ξεχνάω, αλλά κι αν ξεχνάω, να βρίσκω τον τρόπο να θυμάμαι πάντα απο που ξεκίνησαν όλα.Σε αυτόν που με έκανε μάνα.

Σε αυτόν που με έκανε σύζυγο.Σε αυτόν που έχει τη δύναμη να μπορεί να μπαίνει στην ψυχή μου και να μου δημιουργεί ΟΛΑ τα συναισθήματα!Σε αυτόν που μπορεί να με κάνει να κλάψω. αλλά και να κλάψω απο τα γέλια!


Σε αυτόν που προχωράμε μαζί και μοιραζόμαστε τον δρόμο, είτε είναι στρωμένος με ροδοπέταλα είτε με αγκάθια.Σε αυτόν που με έχει δει στις πιο προσωπικές, στις πιο όμορφες και στις πιο άσχημες στιγμές μου.Σε αυτόν που έχει δει το σώμα μου στα καλύτερά του αλλά και στα εντελώς χειρότερά του.

Σε αυτόν που κοιμόμαστε και ξυπνάμε αγκαλιά κάθε μέρα.Σε αυτόν που, αν και θα ακουστεί λίγο μακάβριο, θα ήθελα να κλείσουμε τα μάτια μας μαζί!Χρόνια πολλά αγάπη μου, χρόνια ήρεμα, τυχερά και πολύ ευτυχισμένα!Σ’ ευχαριστώ για όλα… σε λατρεύω!!!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε η Αντελίνα Βαρθακούρη:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved