Αντελίνα Βαρθακούρη: Η έκπληξη για τη γιορτή του Χάρη, τα υπέροχα δώρα και οι ευχές
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η έκπληξη για τη γιορτή του Χάρη, τα υπέροχα δώρα και οι ευχές

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα (10-02) ο Χάρης Βαρθακούρης και στο σπίτι έχουν χαρές!

Όπως ήταν φυσικό η όμορφη σύζυγος του τραγουδιστή, Αντελίνα ετοίμασε για εκείνον διάφορες εκπλήξεις! Δώρα, θερμές ευχές, λουλούδια και εννοείται ένα ωραίο δείπνο από τα χεράκια της!

Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τόσο την όμορφη ανθοδέσμη με τα κατακόκκινα τριαντάφυλλα που του πήρε όσο και την λαχταριστή τούρτα.

«Χρόνια πολλά αγάπη μας, σε λατρεύουμε», έγραφε πάνω! Η Αντελίνα μάλιστα θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια με ένα τρυφερό μήνυμα. «Χρόνια πολλά αγάπη μας! Γερός, τυχερός και πολύ ευτυχισμένος! Να σε χαιρόμαστε! Σε αγαπάμε απέραντα. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν, όλα τα καλά μέσα από την καρδιά μου», έγραψε!

Δες τις φωτογραφίες

«Εκείνος μου έστειλε μήνυμα, όταν ανταλλάξαμε likes. Με ό,τι έχω δει μέχρι σήμερα, θα σου πω ότι η ζωή δεν ξέρεις τι σου φέρνει. Είμαστε δέκα προς τα έντεκα χρόνια μαζί κι έχουμε δύο παιδιά. Υπάρχει πολλή δημιουργία σε αυτό το σπίτι, αλλά και πολλή αγάπη. Δεν ήταν όλα εύκολα στον γάμο μου, ούτε στρωμένα όλα με ροδοπέταλα. Περάσαμε και κρίση και νεύρα και δυσκολίες και τα πάντα.

Αντέξαμε και τα καταφέραμε. Αύριο δεν ξέρω πως τα φέρνει η ζωή. Ως τώρα αποδείχτηκε ότι το «καράβι» το πάμε καλά. Κάθε φορά που βάζω το κλειδί στην πόρτα του σπιτιού μου, νιώθω γαλήνη και λέω γυρίζω στο λιμάνι μου», έχει πει η ίδια μιλώντας για τη σχέση της με τον Χάρη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved