Media

X Factor: Τραγούδησε Μαργαρίτη, «το έζησε» και πέρασε με τέσσερα ναι- Το δώρο του στον Στέλιο Ρόκκο!

Gossip-tv Team

X Factor: O 51χρονος Σωτήρης ήθελε να δοκιμάσει τις δυνατότητές του, σε ένα απαιτητικό τραγούδι του Γιώργου Μαργαρίτη, με τους κριτές να "τρελαίνονται" με την ερμηνεία του. 

Το αγαπημένο μουσικό talent show έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν συνεχώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο από τις audition.

Ο Σωτήρης είναι 51 ετών και αγαπάει πολύ το τραγούδι και την μουσική και είναι τσιγγάνος. Ο ίδιος μεγάλωσε με κασέτες παλιών τραγουδιών και από την αρχή δήλωσε πως του αρέσει πολύ το καλό ντύσιμο, μιας και θεωρεί ότι κάθε τραγουδιστής πρέπει να προσέχει πολύ τον εαυτό του. Με το που μπήκε στην οντισιόν, ο Σωτήρης είπε ότι είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να καταφέρει το χειροκρότημα. Μάλιστα έκανε και δώρο στον Στέλιο Ρόκκο ένα κομπολόι.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ο 51χρονος Σωτήρης τραγούδησε το "Που θα πας χαρά μου" του Γιώργου Μαργαρίτη, το οποίο και ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια. Ο διαγωνιζόμενος ενθουσίασε πολύ τους κριτές και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με τέσσερα ναι. Μάλιστα, ο Μιχάλης Κουϊνέλης του είπε ότι του άρεσε πολύ ο τρόπος που ερμήνευσε το τραγούδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved