Media

ΜasterChef: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (video)

Gossip-tv Team

ΜasterChef: Όα όσα έγιναν σήμερα (4/4).

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καλωσόρισαν τους διαγωνιζόμενους στην «πράσινη εβδομάδα» του MasterChef 2022, που είχε ως στόχο να αναδείξει τη σημαντικότητα της ελαχιστοποίησης της φύρας στην κουζίνα αλλά και της μαγειρικής με σεβασμό στην πρώτη ύλη και κατ’ επέκταση στο περιβάλλον.

Η μέρα στην κουζίνα ξεκίνησε με την καθιερωμένη δοκιμασία του Mystery Box, που αυτή τη φορά απαιτούσε από τους διαγωνιζόμενους να δημιουργήσουν ένα πιάτο ικανό, το οποίο θα κέντριζε το ενδιαφέρον των κριτών και θα τους χάριζε τη νίκη και τα σημαντικά πλεονεκτήματα στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας.

Στη δοκιμασία του Τεστ Δημιουργικότητας, οι επίδοξοι μάγειρες κλήθηκαν να μαγειρέψουν ευφάνταστα και δημιουργικά πιάτα, με σημαντικούς όμως περιορισμούς στην αποθήκη τροφίμων.

Στο τέλος της ημέρας, κάποιος θριάμβευσε στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας και κάποιοι, δυστυχώς, χρειάστηκαν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved