Media

Survivor: «Ράγισε καρδιές» ο Καραγκούνιας με την αντίδρασή του όταν έμαθε ότι πέθανε ο πατέρας του

Gossip-tv Team

Survivor: Ο Τάκης Καραγκούνιας ήρθε αντιμέτωπος με την τραγική είδηση του θανάτου του πατέρα του, κάτι που έχουμε πληροφορηθεί ήδη εδώ στην Ελλάδα όμως σήμερα είδαμε το επεισόδιο με την ανακοίνωση αλλά και την αντίδρασή του. 

Οι άνθρωποι της παραγωγής ήρθαν στην πολύ δύσκολη θέση να πρέπει να του ανακοινώσουν την είδηση του θανάτου ενός τόσο αγαπημένου του προσώπου και όπως ήταν φυσικό, ο Τάκης Καραγκούνιας ξέσπασε σε κλάματα.

Όπως είπε όταν κατάφερε να ανασυγκροτηθεί, είχε ένα κακό προαίσθημα και ήξερε πως κάτι δεν πάει καλά πίσω στην Ελλάδα.

Ο μισθοφόρος δεν ήξερε τι να κάνει. Να επιστρέψει στην Ελλάδα ή να μείνει στο παιχνίδι, όμως όπως εξήγησε, το ταξίδι κρατούσε πολλές ώρες και δεν θα προλάβαινε να πει αντίο στον πολυαγαπημένο του πατέρα.

Την ώρα που μιλούσε συντετριμμένος για την απώλεια, λύγισε και με τα λόγια του ράγισε καρδιές αφού είπε on camera πως δεν του είπε ποτέ "σ' αγαπώ" και γι' αυτό μετανιώνει.

Ο Τάκης Καραγκούνιας αργότερα, την ώρα του Συμβουλίου αναφέρθηκε συντετριμμένος ξανά στον πατέρα του και όσα σήμαινε για εκείνον όμως από κάποια στιγμή κατέρρευσε συναισθηματικά και θέλησε να βγει εκτός Συμβουλίου για να ηρεμήσει.

«Είχα ένα κακό προαίσθημα τις τελευταίες μέρες. Ήταν ένας κεραυνός αυτό που δέχθηκα. Είναι πολύ δύσκολο», είπε ο Τάκης με δάκρυα στα μάτια και στη συνέχεια αποχώρησε από το συμβούλιο.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της ανακοίνωσης της δυσάρεστης είδησης αλλά και την αντίδραση του Τάκη Καραγκούνια:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved